جواد نکونام؛ همچنان متهم ردیف اول از نظر استقلالی‌ها!

هواداران تیم فوتبال استقلال پس از شکست تیم‌شان برابر شمس آذر قزوین در هفته شانزدهم لیگ برتر علیه سرمربی سابق تیم خود شعار سر دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ هواداران استقلال که در انتظار تقویت تیم محبوبشان در نیم‌فصل نخست بودند، ناامیدانه شاهد نقل و انتقالات زمستانی بودند؛ جایی که نه تنها تیم تقویت نشد، بلکه با جدایی چند بازیکن ضعیف‌تر هم شد. اما انتظار برای دیدن استقلالی متحول شده در نیم‌فصل دوم هم به نتیجه نرسید. در اولین دیدار نیم‌فصل دوم، استقلال در ورزشگاه آزادی با یک گل به شمس‌آذر قعر جدولی باخت و عملکرد ضعیفی از خود نشان داد، که باعث خشم شدید هواداران و شعارهای اعتراض‌آمیز علیه بازیکنان شد.

اما این تنها بازیکنان نبودند که هدف انتقادات قرار گرفتند. هواداران ناراضی استقلال به سرمربی سابق تیم، جواد نکونام، نیز حمله کردند. نکونام که پس از شکست برابر السد از هدایت تیم استعفا داده بود، همچنان مقصر اصلی نتایج ضعیف آبی‌پوشان به شمار می‌رود. هواداران معتقدند که تیم استقلال از ابتدا نامتوازن و ضعیف بسته شده و اردوی بدنسازی تیم در ترکیه نیز ضعیف بود، که به نتایج ناامیدکننده منجر شده است.

وضعیت استقلال در این فصل هر روز بدتر از دیروز به نظر می‌رسد. این تیم که در حال حاضر با 18 امتیاز در رده یازدهم جدول قرار دارد، در صورت پیروزی تیم‌های پایین جدولی، حتی ممکن است به جایگاه‌های پایین‌تر سقوط کند. در این شرایط، مدیران و سرمربی باشگاه باید به فکر اصلاح وضعیت تیم باشند.

257 251

کد خبر 2013566

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۰۸:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    هر مجموعه نیاز به مدیریت توانا داره و مدیر داخل زمین کاپیتان تیم هست، همیشه قهرمانان کاپیتان های بزرگی داشتن مثل پویول مالدینی جرارد و تو ایران هم فرهاد رحمتی سیدجلال نکونام در تیم ملی علی دایی و.... اما سید حسین با حاشیه هاش به تیم ضربه زده و داخل زمین هم رهبری نمیکنه
  • کیوان IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    نکونام که رفت اگه رفتنش تاثیر نداشت چرا گذاشتین بره؟ می موند نتایج خیلی بهتر میشد. تغییر دادین حالا میگین باز نکونام مقصره؟ منطق چیز خوبیه
  • IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • محمد IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    مقصر همین هوادارهایی هستند که اول فصل نگذاشتند نکونام بمونه.اینم تاثیر مربی خارجی یعنی نک.نام می ماند وضعیت بدتر از این بود؟