پویش کشوری مدرسه سازی توسط جوانان برگزار می‌شود

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در حوزه جوانان، پویش کشوری در حال آغاز است تا در مناطق دورافتاده و محروم ایران یک هزار و ۳۰۰ مدرسه ساخته شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ علیرضا رحیمی پیش از ظهر امروز در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این استان از جهات مختلف برای وزارت ورزش و جوانان مهم است و هر کاری که می‌توان باید برای رشد، توجه بیشتر و فعالیت‌های خلاقانه در آن آن انجام داد.

وی با اشاره به اینکه نگاه دولت چهاردهم توجه به استان‌هایی است که کمتر به آنان پرداخته شده است، افزود: مدرسه‌سازی یک موضوع بسیار جدی است که رئیس جمهور پیگیر آن است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: در حوزه جوانان، پویش کشوری در حال آغاز است که در مناطق دورافتاده و محروم ایران یک هزار و ۳۰۰ مدرسه ساخته شود، ساز و کار این اقدام عملی شده و به زودی کار اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مدارس شهرکرد یا شهرهای بزرگ در دستورکار نیست، ساخت و توسعه مدارس در این شهرها برعهده سازمان نوسازی مدارس است، اما در شهرها و روستاهای کوچک پویش کشوری مدرسه‌سازی انجام می‌شود.

پویش کشوری مدرسه سازی توسط جوانان برگزار می‌شود

اشتغال جوانان باید در اولویت قرار گیرد

 جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه،گفت: موتور محرک کشور جوانان هستند و توسعه هر کشوری به نیروی جوان بستگی دارد، بنابراین باید اشتغال آنان در اولویت قرار گیرد.

 مردانی  افزود : موتور محرک کشور جوانان هستند و توسعه هر کشوری به نیروی جوان بستگی دارد که باید اشتغال آنان در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی : بسیاری از جوانان دارای تعهد، تخصص هستند که باید با میدان دادن به آنان زمینه پیشرفت جوانان را فراهم کنیم.

مردانی خاطرنشان کرد: بنده با تمام وجود از جوانان حمایت می‌کنم و امیدواریم بانک‌ها را پای کار آورده تا بخشی از مشکلات آنان رفع شود.

46

کد مطلب 2020831

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

آخرین اخبار