خوشحالی رونالدو هم کپی بود!

سردار دورسون در دیدار پرسپولیس مقابل گل‌گهر سیرجان موفق به گلزنی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس در هفته نوزدهم لیگ برتر موفق شد با نتیجه یک بر صفر از سد گل‌گهر عبور کند تا اولین پیروزی اسماعیل کارتال با قرمزهای تهران به دست بیاید.

سرمربی ترک‌تبار مطابق دیدار با الهلال از سردار دورسون در ترکیب اصلی خود استفاده کرد و سردار خیلی زود جواب اعتماد کارتال را داد.

درحالی که ضعف خط حمله پرسپولیس در نیمه‌اول مشخص بود، دورسون در اولین موقعیت جدی گلزنی که نصیب او شد توانست دروازه محمدرضا اخباری را باز کند.

سردار دورسون که ملقب به زلاتان ترک است، پس از گلزنی مقابل گل‌گهر شادی پس از گل معروف کریستیانو رونالدو را انجام داد تا علاقه خود به دیگر ابرستاره فوتبال جهان را هم نشان بدهد.

نکته اینجاست که اخیرا فیلمی منتشر شده که نشان می دهد رونالدو شادی گلش را از مایکل جکسون کپی!برداری کرده است!

257 251

کد خبر 2022417

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین