نشریه آتلانتیک اعلام کرد آمریکا و اسرائیل از تاکتیک «بلوف» برای مقابله با ایران استفاده می کنند.
آتلانتیک در حالی این مطلب را به نقل از کارشناسان مورد تاکید قرار داده که پریروز با اوباما مصاحبه کرده بود. اوباما در آن مصاحبه گفته بود: هم ایران و هم اسرائیل باید متوجه باشند که وقتی رئیس جمهور آمریکا درباره در نظر گرفتن گزینه نظامی صحبت می کند جدی است و بلوف نمی زند.
اوباما در عین حال به آتلانتیک گفته بود: حمله نظامی اسرائیل به ایران می تواند نتیجه معکوس بدهد و افکار عمومی را به نفع این کشور و علیه اسرائیل بسیج کند.
لفاظی های اوباما در حالی است که بازی بیش از اندازه با کلمه تحریم اقتصادی، هم اکنون بازار جهانی نفت را به شدت به هم ریخته و صدای اعتراض مردم و رقبای جمهوری خواه را درآورده است.
مفهوم اظهارات اوباما مبنی بر اینکه همه بدانند من بلوف نمی زنم این بود که همه تصور می کنند او بلوف می زند.
نشریه آتلانتیک نیز معتقد است اوباما بلوف می زند و در این زمینه با اسرائیل همسو و هماهنگ است.
این نشریه نوشت: نیکسون می گفت باید علیه حریف زیاده روی کنید و حتی به شکل خودتخریبی پیش بروید. این امر قدرت فراوانی در مذاکرات به شما می دهد. این نوع بلوف زنی بخشی از مقدمات و مذاکره ای است که در مسائل بین المللی بیشتر صدق می کند. اما در مورد مسئله ایران باید به پیامدهای سیاست بلوف زنی توجه کرد. ایرانی ها بشدت پیچیده هستند و در آستانه نظامی کردن برنامه هسته ای قرار گرفته اند. شیوه بلوف برای مقدمه چینی مذاکره چندان مناسب امروز نیست.
/27217
نظر شما