درختکاری و گردشگری پایدار؛ نقشی کلیدی در توسعه اکوتوریسم و حفظ محیط‌زیست

 دانشگاه خوارزمی، و خانه اندیشمندان علوم انسانی نشست «درختکاری و گردشگری پایدار؛ نقشی کلیدی در توسعه اکوتوریسم و حفظ محیط‌زیست را برای علاقمندان به حوزه محیط زیست تدارک دیده اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،در نشست دانشگاه خوارزمی، با موضوع « درختکاری و گردشگری پایدار؛ نقشی کلیدی در توسعه اکوتوریسم و حفظ محیط‌زیست»،  دکتر سعیده غفاری عضو هیات علمی گروه گردشگری دانشگاه خوارزمی، آقای محسن جعفری فعال محیط زیست و کارشناس درختان و کهن دار نگر به ایراد سخن می پردازند. دبیر این نشست دکتر علی موحد عضو هیات علمی گروه گردشگری دانشگاه خوارزمی است. 

این نشست روز سه شنبه 14 اسفندماه ۱۴۰۳، ساعت 12 در دانشگاه خوارزمی، دانشکده علوم جغرافیایی، اتاق 402 برگزار می شود و ورود برای شهروندان آزاد و رایگان است. 

این نشست را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خوارزمی، انتشارات علمی گردشگری دانشگاه خوارزمی و خانه اندیشمندان علوم انسانی تدارک دیده اند. 

درختکاری و گردشگری پایدار؛ نقشی کلیدی در توسعه اکوتوریسم و حفظ محیط‌زیست

216216

کد خبر 2032475

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =