به گزارش خبرآنلاین، این آلبوم از 8 قطعه «راز و نیاز با آسمان»، «کجایی»، «ظهر گرم تابستان»، «سرودی برای باران»،«من به فریاد»، «چیدن ستاره»، «شکوه» و «تنها نخواهم ماند» تشکیل شده است که در تابستان سال 89 در استودیو بل ضبط شد.
پیش از این، کلهر و بهرامفر این قطعات را در کنسرت تالار وحدت اجرا کرده بودند.
آلبوم«تنها نخواهم ماند» به دو نوازی بداهه شاه کمان و سنتوربم در مایههای آواز اصفهان و آواز افشاری اختصاص دارد که طی آن کیهان کلهر با شاه کمان و علی بهرامی فرد با سنتور بم به اجرا پرداختهاند.

کلهر که به تازگی اجراهایی را در هنگ کنگ و چند شهرکره به صحنه برده، ماه گذشته کنسرتهایی را در آمریکا و فرانسه داشت.
او پیش از این درباره ساز«شاه کمان» گفته بود: «جنس صدای این ساز، به کمانچه نزدیک است و هشت سیم واخوان (بم) در آن به کار رفته است که به سازهای قدیم ایرانی نزدیک است. در این روزگار که ابداع ساز، معمول شده است ما نیز «شاه کمان» را بعد از 15 سال کار روی آن، ارائه میکنیم.»
برپایه این گزارش کلهر، بهار سال آینده به ایران میآید تا به همراه گروهش تور کنسرت تهران و شهرستانها را برگزار کند.
آلبوم «تنها نخواهم ماند» از سویشرکت فرهنگی هنری «نقطه تعریف» به مدیریت امیرحسین الله وردی منتشر شده است.
5757
نظر شما