پیشرفت ۶۰ درصدی کمربندی شهید خرازی شهرکرد

شهردار شهرکرد گفت: پیشرفت فیزیکی کل پروژه ۶۰ درصد و اجرای عملیات زیرسازی ۸۰ درصد برآورد شده است که گامی بلند در توسعه شهری محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ محمدحسین واحدیان در بازدید از پروژه کمربندی شهید خرازی(جاده نمایشگاه) اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی کل پروژه به  پیشرفت ۶۰ درصدی رسیده و عملیات زیرسازی آن با ۸۰ درصد پیشرفت همراه بوده و مراحل اجرایی آن به خوبی در حال انجام است که گامی بلند در توسعه شهری محسوب می‌شود.

وی افزود: همچنین عملیات اجرایی رفیوژ وسط، کانال ضلع شمالی و پل دهانه ۸ متری به طول ۴۵ متر نیز در این پروژه درحال انجام است و با سرعت مناسب پیش می‌رود.

شهردار شهرکرد با اشاره به اینکه تکمیل این پروژه در بهبود زیرساخت‌های شهری و تسهیل تردد شهروندان نقش موثری دارد، بیان کرد: این پروژه که بخشی از برنامه‌های توسعه شهری شهرکرد محسوب می‌شود، پس از تکمیل نقش مهمی نیز در کاهش ترافیک و بهبود دسترسی به نمایشگاه بین‌المللی شهرکرد و معابر اطراف دارد.

کد خبر 2034934

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار