توزیع میوه و خرما با ۱۵ درصد زیر قیمت روز میوه از ۲۲ اسفند در استان آذربایجان‌غربی

میوه و خرما با ۱۵ درصد زیر قیمت روز میوه از ۲۲ اسفند در استان آذربایجان‌غربی توزیع خواهدشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی به نقل از روابط عمومی مدیریت تعاون روستایی استان، میرجمال ساداتی در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش مجموعه همکاران معاونت فنی و بازرگانی و همچنین مباشرین استانی، با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و وظیفه خطیر تعاون روستایی در تنظیم بازار محصولات اساسی اظهار داشت: حفظ امنیت غذایی مردم و ثبات در بازار از سیاست ها و اقدامات مهم سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران است که خوشبختانه در استان آذربایجان‌غربی با تلاش همه دست اندرکاران، جهت تنظیم بازار میوه ایام نوروز ۱۴۰۴ بیش از ۴۵۰ تن سیب و پرتقال و خرما با کیفیت و قیمت مناسب، تامین و ذخیره سازی شده است.
میر جمال ساداتی، با بیان اینکه مقدار تعیین شده برای تهیه میوه‌ها بر اساس تجارب سنوات گذشته و با توجه به نیاز استان مشخص شده است، گفت: بسته به میزان تقاضا و کشش بازار امکان افزایش تأمین و ذخیره‌سازی بیشتری از میوه شب عید تنظیم بازاری وجود خواهد داشت و از استان‌های مبداء، میوه مورد نیاز استان را تامین خواهیم کرد.
 ساداتی با بیان اینکه میوه خریداری شده تنظیم بازار شب عید از کیفیت بالایی برخوردار است، یادآور شد: توزیع میوه و خرما با ۱۵ درصد زیر قیمت روز میوه از ۲۲ اسفند با هماهنگی کمیته راهبری میوه تنظیم بازار استان، در غرفه‌های پیش‌بینی شده در سراسر استان آغاز خواهد شد.

کد خبر 2035348

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار