فرسودگی شغلی کارکنان بهزیستی را تهدید می کند

مدیر کل بهزیستی استان چهارمحال و بختیاری گفت :حجم وظایف محوله به بهزیستی و انتظارات موجود از این سازمان با بودجه و نیروی انسانی و ساختار آن متناسب نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛مدیر کل بهزیستی استان  در دیدار رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اعتبارات و فعالیتهای بهزیستی، گفت: کارکنان بهزیستی باتوجه به نوع کاری که دارند با فرسودگی شغلی مواجهند.

معصومه محمدی افزود: منشا فرسودگی شغلی منابع تنش‌زای متعدد کاری است و به منظور ارائه خدمات مطلوب و ارزنده به مددجویان و حرکت در مسیر توانمندسازی آنها باید نیروی انسانی متخصص و پرانگیزه داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: باتوجه به حجم کار، گستردگی، تنوع و سختی فعالیت‌های سازمان بهزیستی، افزایش و ارتقاء خدمات رفاهی در بالا بردن سطح زندگی فردی، اجتماعی، سلامت جسمی و ارتقاء بهره‌وری کارکنان مشهود می باشد.

کد خبر 2036311

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار