آقاتهرانی: کسانی که درباره حجاب تصمیم‌ می گیرند، ملاحظه آمریکا و اسرائیل را نکنند/ کسانی که به قانون حجاب ایراد می‌گیرند، یکبار هم آن را نخوانده اند

آقاتهرانی گفت: کسانی که درباره مساله حجاب تصمیم‌گیری می‌کنند باید ملاحظه مردم، دین‌ و اعتقادات‌ خودمان را کنند نه آمریکا و اسرائیل.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، در نشست خبری تشریح جزئیات روند تصویب قانون حجاب و عفاف گفت: کسانی که درباره مساله حجاب تصمیم‌گیری می‌کنند نباید ملاحظه آمریکا و صهیونیست‌ها را بکنند. خیلی شفاف و روشن است و نیاز به هیچ شرح و تفسیری هم ندارد. باید ملاحظه مردم، دین‌ و اعتقادات‌ خودمان را بکنیم. اگر این اتفاق رخ دهد کار به خوبی پیش می رود. 

آقاتهرانی در ادامه با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب بیان کرد: ایشان آیه ۶۹ سوره مبارکه توبه را تلاوت کردند. شما اگر یک آیه قبل تر را نگاه کنید، خداوند در این آیات موافق را با کافر با یک چوب می راند. 

وی خاطرنشان کرد: معمولاً کسانی که به قانون حجاب و عفاف ایراد می‌گیرند، یک بار هم آن را نخوانده‌اند و حتی نمی‌دانند چند ماده است.

۲۷۲۱۸

کد خبر 2036434

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین