حملات آمریکا به یمن ادامه دارد، این‌بار «صعده» هدف قرار گرفت

آمریکا همچنان به تجاوزات نظامی خود علیه یمن ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در یمن اعلام کرد: آمریکا در ادامه تجاوزات خود به یمن، مناطق سحار و کتاف در استان صعده در شمال یمن را هدف قرار داد.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که خبرنگار المیادین در صنعا شامگاه شنبه نیز از آغاز تجاوز جدید آمریکا و هدف قرار دادن مناطق مختلف یمن خبر داده بود. 

طبق گزارش این خبرنگار، هواپیماهای آمریکایی فرودگاه بین‌المللی الحدیده و منطقه المنظر در جنوب این شهر ساحلی در غرب یمن را در سه موج حمله هدف قرار دادند.

تجاوزات آمریکا همچنین بندر الصلیف در شمال غربی استان الحدیده را هدف قرار داد.

شبکه تلویزیونی المسیره گزارش داد که «آمریکا سه حمله هوایی به فرودگاه بین‌المللی الحدیده انجام داد».

در حالی که برخی رسانه‌های صنعا گزارش دادند که هواپیماهای آمریکایی علاوه بر هدف قرار دادن بندر صلیف، فرودگاه الحدیده را با ۶ حمله هوایی هدف قرار دادند. 

این حملات بخشی از تجاوزات آمریکا به استان‌های یمن در تلاش برای توقف عملیات نظامی صنعا در حمایت از غزه است.

310310

کد خبر 2040934

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین