۰ نفر
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
دادستان جاسک از صیادان شرق جاسک قدردانی کرد

جمعی از صیادان شرق جاسک با حضور در دفتر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک از اقدامات موثر و حمایت های دادستان جاسک برای مقابله با صید مخرب ترال قدرانی کردند.

به گزارش خبرآنلاین، این صیادان با اشاره به آسیب‌های جدی صید ترال بر منابع دریایی و معیشت صیادان محلی ضمن اعلام رضایت از عملکرد دستگاه قضایی و همراهی دادستان شهرستان جاسک در برخورد با تخلفات مربوط به صید های غیر مجاز ترال و شب چراغی را ستودند.

در این دیدار محمد جواد پارسانیا دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک گفت: بایستی در بحث صید غیرمجاز چه ترال و چه روش های دیگر که به اکوسیستم و چرخه آبزیان آسیب وارد می کند توسط صیادان و جامعه محلی فرهنگ سازی شود.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی جاسک اظهار داشت: در بحث مبارزه با صید ترال با جدیت انجام و شناور های متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد.

کد خبر 2049027

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار