هدف‌گذاری ایجاد هزار و ۲۵۰ شغل ویژه معلولان لرستان

مدیرکل بهزیستی لرستان گفت:بر اساس سند توسعه استان،هدف ما ایجاد هزار و ۲۵۰ فرصت شغلی است و تلاش خواهیم کرد که این عدد به بیش از دو هزار فرصت شغلی افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،همایون عمودی زاده با تأکید بر رویکرد توانمند سازی در برنامه‌ها و راهبردهای سازمان بهزیستی، از تلاش‌های این سازمان در زمینه ایجاد اشتغال برای افراد دارای معلولیت و حوزه امور اجتماعی خبر داد وگفت: سازمان بهزیستی با استفاده از یک برنامه مدون، مراحل مختلفی از جمله نیازسنجی، مشاوره‌های شغلی، استعدادیابی و معرفی به بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات بانکی را در نظر دارد.

وی در ادامه افزود: سال گذشته، بر اساس سند جامع اشتغال استان، هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی برای بهزیستی تعیین شده بود، اما با تلاش همکاران موفق به ثبت ۲هزار و ۲۷۱ فرصت شغلی در سامانه رصد شدیم.

عمودی زاده همچنین به مشوق‌های سازمان برای جذب افراد دارای معلولیت اشاره کرد و افزود: به منظور حمایت از کارفرمایان، تفاهم‌نامه‌هایی با آنها امضا شده است که بر اساس شدت معلولیت، برای کارفرمایان تا ۵۰ درصد جبران عدم کاری را پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان همچنین گفت: به ازای هر فرد دارای معلولیت، تا ۱۵۰ میلیون تومان قرض الحسنه به کارفرمایان پرداخت می‌شود.

عمودی زاده اضافه کرد: بر اساس سند تدوین شده توسط استاندار در سال ۱۴۰۴، هدف ما ایجاد هزار و ۲۵۰ فرصت شغلی است و تلاش خواهیم کرد که این عدد به بیش از ۲هزار فرصت شغلی افزایش یابد.

کد خبر 2050661

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار