یکی از کاربران خبرآنلاین به نام «سام» در این باره انتقادی به وزیر امور خارجه کرده و نوشته است:« با همه احترامی که به آقای صالحی (وزیر خارجه ) دارم از نحوه استقبال ایشان از آقای اردوغان با کت خیس شدیدا متاسف شدم؛ در شان وزیر خارجه کشورمان نبود.
به گزارش خبرآنلاین، اردوغان ساعت 3:30 بامداد چهارشنبه همزمان با بارش باران وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد. وی پس از پایین آمدن از پلکان مسقف هواپیما مورد استقبال علی اکبر صالحی قرار گرفت و به سمت سالن پاوین رفت و در این مسیر با چتر پوشش داده شد اما وزیر امور خارجه کشورمان که بیشتر زیر باران مانده بود مجبور شد با کت خیس جلوی دوربین عکاسان و فیلمبردارها قرار بگیرد.
«مسیر پاوین و تشریفات فرودگاه مهرآباد نباید برای روزهای بارانی و پذیرایی از میهمانان دیپلماتیک آماده سازی شود؟» این پرسشی است که باید مسئولان ذیربط پاسخی برای آن داشته باشند.
منبع عکس ها: ایرنا
/2727
نظر شما