به گزارش خبرآنلاین از مازندران، علی بابایی کارنامی در جلسه بررسی مشکلات برقرسانی و احداث پست برق۶۳/۲۰ در شهرکهای صنعتی گهرباران اظهار داشت: موانع برقرسانی به شهرکهای صنعتی گهرباران با پست مشارکتی در داخل شهرک باید رفع شود چرا که نیاز این شهرک است.
وی با اشاره به اینکه اگر احداث این پروژه چهار سال قبل شروع میشد در تخصیص اعتبار تفاوت فاحشی داشت، افزود: مدیران باید تعاملی کار کنند، مدیری مانند استاندار مازندران میخواهیم، مدیران باید به این شکل کار کنند تا موانع رفع شود.
بابایی تصریح کرد: میاندورود قطب کشاورزی است اما بزرگترین ضعف این شهرستان، صنایع تبدیلی است که مشکل برق هم دارد و با بیتوجهی در این زمینه مواجه بوده است. میاندورود بستر مناسبی در حوزه صنعت دارد و در این زمینه مشکلات برقرسانی باید رفع شود.
مرتضی بابایی لولتی، فرماندار میاندورود نیز اظهار کرد: میاندورود بستر مناسبی در حوزه صنعت دارد و در این زمینه مشکلات برقرسانی باید رفع شود.
وی افزود: یکی از مواردی که به جد پیگیر هستیم احداث پست برق ۶۳/۲۰ شهرک صنعتی گهرباران است که از نیازهای واقعی این منطقه محسوب میشود. در اجرای شعار سال، نیازمند اقدامات اجرایی هستیم و حمایت از تولید به برنامههای عملیاتی نیاز دارد.
این مسئول با اشاره به مواردی که پیش روی احداث این پست برق قرار دارد، تصریح کرد: چنانچه برای رفع مشکلات به نتیجه نرسیم اسناد از اداره برق اخذ کرده و برای رفع تناقص در مکاتبات مکرر و متفاوت شرکت شهرکهای صنعتی استان و درخواست متقاضیان واحدهای صنعتی از استاندار مازندران طلب استمداد میکنیم.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست گفت: امسال هفته کار و کارگر متفاوت خواهیم داشت چرا که معتقدیم با مهارت آموزی سرعت بیشتری به اشتغال و کارآفرینی ببخشیم
علی باقری اظهار کرد: در مرکز و غرب استان کمبود نیروی انسانی داریم. وی افزود: بحث مسکندار کردن کارگران به دو روش تعاونی مسکن کارگری و صندوق مسکن کارگری از سوی وزارتخانه ۳۰۰ هزار واحد در سه سال در دست اقدام است و از امسال شروع میشود.
این مسئول با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات برای مشاغل خرد و خانگی، تصریح کرد: میاندورود از نظر مشاغل خرد و خانوادگی جزو شهرستانهای برتر است. از راههای موثر در تولید، استفاده از سرمایههای در دست مردم است و در این راستا ایجاد تعاونی توسعه عمران شهرستان در همه شهرستانها آغاز شده است. وی با اشاره به فرصتهای طلایی ایجاد اشتغال که در روستاها وجود دارد، تصریح کرد: ساماندهی اشتغال بر عهده ما است.
باقری با بیان اینکه افزایش حقوق ۴۵ درصدی از اتقاقات خوبی است که رخ داده و معیشت کارگران بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: از کالابرگ استقبال خوبی شده و مجلس به دنبال ساز و کاری است تا این طرح ادامهدار شود.
این مسئول یاداور شد: اتصال و زنجیره ایجاد کردن بین بنگاههای کوچک و متوسط به بنگاههای بزرگ از کارهایی است که وزیر به دنبال آن است. وی با اشاره به بیان اینکه بازرسی از کارگاههای پرخطر از دغدغههای وزیر است، گفت: در مازندران ۵۶ شرکت معدنی و ۹۰ تونل داریم.
نظر شما