به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها میفرمایند: «مَا یَصْنَعُ الصَّائِمُ بِصِیَامِهِ إِذَا لَمْ یَصُنْ لِسَانَهُ وَ سَمْعَهُ وَ بَصَرَهُ وَ جَوَارِحَه» روزه داری که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده روزه اش به چه کارش خواهد آمد. (دعائم الاسلام ج ۱، ص ۲۶۸).
بنا بر روایت فارس، در ادامه مفاهیم کلیدی جزء ۲۹ قرآن تقدیم میشود.با مردم به نرمی رفتار کنید تا با شما به نرمی رفتار کنند. (قلم: ۹)ای مردم در اموالتان سهم مشخصی برای محرومان و فقرا کنار بگذارید. (معارج: ۱۴ تا ۲۵)
خداوند مرگ و زندگی را آفرید تا امتحانتان کند که کدام یک از شما بهتر رفتار میکنید. (ملک: ۲)از عیب جویی، خبرچینی، تجاوز به حقوق دیگران، گناه، گستاخی و زنا دوری کنید. (قلم: ۱۱ تا ۱۳)خداوند راه هدایت را به شما نشان داده، دیگر اختیار با شماست که شاکر باشید یا ناسپاس. (انسان: ۳)کسانی که نمازگزار و اهل صدقه هستند و به قیامت باور داشته و پاک دامن و امانت دارند ترسی از قیامت ندارند. (معارج: ۲۳ تا ۳۲)
در روز قیامت گناهکار آرزو میکند کاش میتوانست فرزند، همسر، برادر و خویشانش را فدای خود کند تا نجات یابد. (معارج: ۱۱ تا ۱۳)بخشی از شب را برای مناجات بیدار شده، قرآن تلاوت کرده، صدقه و قرض الحسنه دهید که نزد خدا پس انداز می شود. (مزمّل: ۲۰)بدانید که قیامت آنقدر سخت است که دوست صمیمی سراغ دوست صمیمی اش را نمی گیرد با این که جلو چشم هم هستند. (معارج: ۱۰)
نظر شما