۰ نفر
۱۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۰

معروف ترین غذای بدون ماهی گیلان.

مواد لازم:

بادمجان قلمی: یک کیلو گرم

گوجه فرنگی: 500 گرم

سیر: یک بوته

تخم مرغ: 2 عدد

کره: 50 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه
 

روش تهیه:

بادمجان ها را کباب کنید، پوست بکنید و سپس ساطوری کنید. برای آنکه باقیمانده پوست که به سختی به گوشت بادمجان چسبیده است نیز کنده شود، بادمجان‌های کبابی شده را زیر شیر آب بشویید.

گوجه فرنگی ها را 3 دقیقه در آب جوش بگذارید، سپس بیاندازید در آب سرد تا پوستشان براحتی جدا شود. بعد آنها را هم خرد کنید. فراموش نکنید گوجه و بادمجان باید خیلی خرد شوند. یعنی قطعه درشت در آن یافت نشود.

همه را جداگانه در تابه تفت دهید. سیر ها را هم رنده کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید و مقداری زردچوبه به آن بیافزایید. گوجه، بادمجان را به آن اضافه کرده کاملا با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم، ریز جوش، نیم ساعت جابیفتد. آماده که شد با تخم مرغ و کره تزئین کنید. در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ سفت شود. پس از این غذای شما آماده است.

نکته: اگر میرزا قاسمی تند مزه تر دوست دارید، سیر غذا را بیشتر کنید.

4747

کد خبر 205649

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مصطفی IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 2
    برادر (یا خواهر) چیزی رو که بلد نیستی رو درست نکن...من خودم شمالی هستم..باور کن اون چیزی که اون بالا گذاشتی هر چیزی ممکنه باشه جز میرزا قاسمی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین