پیش‌بینی هواشناسی برای روزهای آینده/ کاهش محسوس دما در کشور؛ این هفته در کدام استان‌ها برف و باران می‌بارد؟

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: برای فردا شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه نسبت به امروز جمعه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و  زنجان کاهش دما خواهیم داشت و در محدوده دریای خزر و به ویژه استان‌های مازندران و گلستان هم افزایش محسوس دما پیش‌بینی شده است.

فرزانه فراهانی: در هفته‌ پیش رو شنبه، یکشنبه و دوشنبه بارش‌های خوبی را شاهد خواهیم بود و مردم استان‌هایی که نامشان پیش از این عنوان شد، منتظر بارش‌های رگباری بهاره همراه با رعد و برق و وزش باد شدید باشند.

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا به خبرآنلاین می‌گوید: در ساعات باقیمانده از امروز جمعه دوازدهم اردیبهشت ماه در شمال غرب کشور شامل استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، اردبیل، زنجان، البرز و قزوین بارش‌های رگباری بهاره پیش‌بینی می‌شود. 

او تصریح می‌کند: در هفته‌ پیش رو شنبه، یکشنبه و دوشنبه بارش‌های خوبی را شاهد خواهیم بود و مردم استان‌هایی که نامشان پیش از این عنوان شد، منتظر بارش‌های رگباری بهاره همراه با رعد و برق و وزش باد شدید باشند.

پیش‌بینی هواشناسی برای روزهای آینده/ کاهش محسوس دما در کشور؛ این هفته در کدام استان‌ها برف و باران می‌بارد؟

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، اضافه می‌کند: توصیه می‌کنیم که مردم به ویژه در ساعات بعدازظهر که بارش‌ها صورت می‌گیرند، از حریم و بستر رودخانه‌ها فاصله بگیرند و سعی کنند در حاشیه رودخانه‌ها قرار نگیرند.

ضیاییان می‌گوید: برای فردا شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه نسبت به امروز جمعه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و  زنجان کاهش دما خواهیم داشت و در محدوده دریای خزر و به ویژه استان‌های مازندران و گلستان هم افزایش محسوس دما پیش‌بینی شده است. 

او می‌گوید: در استان‌های شمال شرق کشور مثل خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان نیز شاهد افزایش دما خواهیم بود و در سایر نقاط کشور نیز تغییر محسوسی در دما وجود ندارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، می‌گوید: برای روز یکشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه استان‌های سواحل دریای خزر و مناطق واقع در شمال غرب کشور با افت محسوس دما مواجه هستند.

ضیاییان خاطرنشان می‌کند: برای روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه دمای اغلب مناطق کشور بدون تغییر خواهد بود و در شرق کشور مثل خراسان شمالی و گلستان افزایش دما پیش‌بینی می‌شود. 

پیش‌بینی هواشناسی برای روزهای آینده/ کاهش محسوس دما در کشور؛ این هفته در کدام استان‌ها برف و باران می‌بارد؟

او می‌گوید: روز سه‌شنبه شانزدهم اردیبهشت ماه یک سامانه بارشی به کشور می‌رسد که در نیمه غربی و به ویژه شمال غرب کشور مثل استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه و لرستان شاهد افت و کاهش دما باشیم و افزایش دما در استان‌های شرقی نیز ادامه خواهد داشت. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا می‌گوید: از روز چهارشنبه کاهش محسوس دما بسیاری از مناطق کشور را در برمی‌گیرد و در استان‌های شمال کشور و مخصوصا مناطق کوهستانی و سردسیر این نقاط احتمال بارش برف وجود دارد و باغداران و کشاورزان باید احتیاط لازم را لحاظ کرده و پیش‌بینی‌های هواشناسی را دنبال کنند و برای جلوگیری از سرمازدگی تمهیدات لازم را مدنظر داشته باشند. 

او در پاسخ به این سوال که آیا گرمای امسال نسبت به سال گذشته زودتر شروع شده یا خیر، می‌گوید: خیر اینطور نیست و دمای هوای روزهای فصل بهار تا اینجا ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال گرمتر بوده است و برای پیش‌بینی بلندمدت روزهای باقیمانده از این فصل و وضعیت گرمای هوا فعلا زود است.

ضیاییان تاکید می‌کند: نقشه‌های فعلی هواشناسی نشان می‌دهد که دمای هوا در شهر تهران، در شنبه و یکشنبه هفته پیش رو با افزایش نسبی همراه است و از یکشنبه به بعد به ویژه در ساعات عصرگاهی افزایش ابر و بارش‌های رگباری مورد انتظار است و در روز دوشنبه و سه‌شنبه کاهش نسبی ۱ تا ۲ درجه دما در پایتخت پیش‌بینی می‌شود ولی از روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ماه در شهر تهران کاهش ۵ درجه‌ای هوا رقم می‌خورد.

233233

کد خبر 2058198

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین