در ادامه خلاصه برخی از آخرین اخبار رسانههای خارجی فارسی زبان میآید:
*بی بی سی*
اردوغان نتیجه گفت وگوهایش در ایران را با کلینتون درمیان گذاشت
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در جریان دیداری در استانبول، خانم کلینتون را در جریان گفتگوهای اخیرش با مقام های ایرانی درباره برنامه اتمی آن کشور قرار داد. آقای اردوغان هفته گذشته به تهران سفر کرده بود.
یک روز پیشتر خانم کلینتون اعلام کرده بود که اعضای گروه 1+5 قرار است در روز 13 آوریل با مقام های ایرانی در استانبول مذاکره کنند.خانم کلینتون روز یکشنبه در یک کنفرانس خبری در استانبول گفت: "به آنها (مقام های ترکیه) گفته شده که رهبر ایران سلاح های کشتار جمعی را از لحاظ مذهبی ممنوع و غیراسلامی می داند."
او افزود: "ما برای بحث درباره چگونگی بدل کردن آنچه یک بیانیه رسمی است به یک طرح عملی با ایرانی ها ملاقات می کنیم. این یک عقیده انتزاعی نیست، بلکه یک سیاست دولتی است. این سیاست دولتی را می توان به شکل های مختلف به نمایش گذاشت.... جامعه بین المللی اکنون می خواهد شاهد اعمال مرتبط با آن عقیده، که رسما بیان شده، باشد."
او به باز کردن درهای تاسیسات اتمی ایران به روی بازرسان بین المللی و همچنین انتقال بخشی از اورانیوم غنی شده ایران به خارج در ازای دریافت سوخت راکتور تحقیقاتی اشاره کرد.
*رادیو فردا*
پیشنهاد اروگوئه به ایران: نفت در برابر برنج
اروگوئه اعلام آمادگی کرد که در برابر دریافت نفت خام از ایران، برنج تحویل دهد.
به گزارش رویترز، تاباره آگوئره، وزیر کشاورزی اروگوئه اظهار داشت: «اگر ایران مایل به معامله پایاپای نفت در برابر برنج باشد ما هم مایلیم و بدون ارز این کار را خواهیم کرد.»
اروگوئه بزرگترین صادرکننده برنج کشورهای آمریکای لاتین و از کشورهای دوست ایالات متحده در این منطقه است.
27219
نظر شما