برنامه‌های توسعه‌ای نیروی انتظامی برای تأمین مسکن حافظان نظم و امنیت در کیش

نبی الله قاسمی فرمانده جدید انتظامی و دریابانی جزیره کیش در مراسم کلنگ‌زنی ۴۰ واحد مسکونی خدمتی ویژه کارکنان فراجا که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد گفت : فراهم کردن امکان سکونت برای کارکنان نیروی انتظامی یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه رفاهی و پشتیبانی است و با واگذاری این منازل سازمانی، بخشی از نگرانی‌ها و فشارهای اقتصادی خانواده‌ها کاهش خواهد یافت و انگیزه خدمتی کارکنان نیز افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش ، مراسم کلنگ‌زنی ۴۰ واحد مسکونی خدمتی ویژه کارکنان فراجا، با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، فرمانده نیروی انتظامی و دریابانی، خیرین، سرمایه‌گذاران و مسئولان محلی برگزار شد که ساخت این طرح عمرانی، با هدف رفع کمبود مسکن نیروهای فراجا، ایجاد انگیزش و بهبود کیفیت زندگی حافظان نظم و امنیت در جزیره کیش آغاز شد.

نبی الله قاسمی فرمانده جدید انتظامی و دریابانی جزیره کیش نیز در این مراسم با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای نیروی انتظامی در تأمین مسکن با ساخت 100 هزار واحد مسکونی در سطح کشور گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، قرار است بخشی از نیاز مسکن نیروی انتظامی در سطح کشور مرتفع شود و در کیش نیز امیدواریم این معضل به زودی حل شود.

وی خاطر نشان کرد: فراهم کردن امکان سکونت برای کارکنان نیروی انتظامی یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه رفاهی و پشتیبانی است و با واگذاری این منازل سازمانی، بخشی از نگرانی‌ها و فشارهای اقتصادی خانواده‌ها کاهش خواهد یافت و انگیزه خدمتی کارکنان نیز افزایش می‌یابد.

گفتنی است 40 واحد مسکونی خدمتی ویژه کارکنان فراجا در جنب کلانتری 11 واقع در لوپ دیدار ساخته می شود.

کد خبر 2059709

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =