وزیر علوم: فعالیت پارک‌های علم و فناوری یک میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور داشت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که معتقد است واحدهای مستقر در پارک‌های علم و فناوری تولید و صادرات قابل توجهی دارند گفت: امسال فعالیت این پارک‌ها، حدود یک میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه داشت.

به گزارش خبرآنلاین، حسین سیمایی صراف پنجشنبه در جمع خبرنگاران شیراز اظهار کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید نیاز اصلی کشور در شرایط کنونی است و دانشگاه در این زمینه می‌تواند گام‌های مؤثری بردارد.

وزیر علوم، ارتباط با صنعت با بهره‌گیری از ظرفیت قانون جهش دانش‌بنیان را از مهمترین گام‌های دانشگاه در این مسیر دانست و گفت:توسعه پارک‌های علم و فناوری از دیگر گام‌های دانشگاه در مسیر تحقق شعار سال است.

او می‌گوید وزارت علوم  تصمیم جدی برای توسعه پارک‌های علم و فناوری دارد و در زمان حاضر ۱۶۰ هزار نفر در پارک‌های کشور شاغل هستند که همه از نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند.

سیمایی صراف افزود: برنامه وزارت علوم رساندن این شمار به ۵۰۰ هزار نفر و یا دست کم دوبرابر شدن این ظرفیت است.

46

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تولید واحدهای مستقر در پارک‌های علم و فناوری مبتنی بر دانش است و صادرات خارجی خوبی دارد و امسال فعالیت این پارک‌ها، حدود یک میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه داشت.

به گفته وزیر عالم  پارک‌های علم و فناوری بازوهای جدی دانشگاه و توسعه کشور هستند و اگر بتوانیم شرکت‌های دانش بنیان را بیشتر حمایت کنیم، فرمایش رهبری در این حوزه محقق خواهد شد.

او مسکن را از مهمترین دغدغه‌های کارمندان و استادان دانشگاه دانست و ادامه داد: مهاجرت، درآمد و مسکن از مهمترین دغدغه‌های دانشگاهیان است.

وزیر علوم از عزم جدی این وزارتخانه برای تأمین مسکن دانشگاهیان خبر داد و گفت: فارس می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

کد خبر 2061019

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =