ادعای میرسلیم درباره رشوه برخی وزرا به نمایندگان مجلس/ وزیر برای استیضاح با کیف پر از هدیه مجلس می‌روند و با کیف حالی برمی‌گردند/ هدایا جنبه رشوه دارد

سید مصطفی میرسلیم، نماینده سابق مجلس و عضو فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره استیضاح ها و حقوق نماینده های مجلس گفت: این هدایا ها جنبه رشوه هم دارد زیرا اثر گذاری زیادی در تصمیم گیری های سیاسی دارد و آن تصمیمات سیاسی سرنوشت کشور را رقم می‌زند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مصطفی میرسلیم، نماینده سابق مجلس و عضو فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره استیضاح ها و حقوق نماینده های مجلس گفت: مجلس در گذشته بسیار سالم بود. شاید باور نکنید که نمایندگان مجلس ۶ ماه اول را حقوق نمی‌گرفتند! آنها به نماینده مجلس بودن افتخار می‌کردند و می‌گفتند دلیلی ندارد که حقوق دریافت کنیم.

میرسلیم در گفتگو با اقتصاد ۱۲۰، افزود: درحال حاضر در مجلس یک فضای گسترده ای ایجاد شده است برای حقوق و مزایا؛ بسیار هم  لقمه چرب و نرمی است.

وی ادامه داد: وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌آیند با کیف‌های پر از هدیه می‌آیند و موقع برگشت کیف‌هایشان خالی شده است!  نمایندگان مجلس بسیار زیاد از کارخانه هایی که مدیرانشان دولتی بود خودرو دریافت کردند. حتی برای سفر ها هم سر و دست می‌شکنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این هدایا ها جنبه رشوه هم دارد زیرا اثر گذاری زیادی در تصمیم گیری های سیاسی دارد و آن تصمیمات سیاسی سرنوشت کشور را رقم می‌زند.

وی در پایان تصریح کرد: یک نماینده،به نرخ امروز باید ده میلیارد تومان خرج کند تا رای بیاورد؛اما سوالی که پیش می‌آید این است که با کدام حقوق این پول را باید پرداخت کند؟ قطعا با حقوقشان نمی‌توانند این پول را پرداخت کنند اما آنها فراوان تر از این رقم ها به دست می‌آورند.

۲۹۲۲۱

کد خبر 2062348

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین