افزایش تعداد مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در کرمان

معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه تعداد ۵۰ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در حوزه شمال استان کرمان فعال هستند، گفت : با پیوستن ۳۷ مجتمع در حال ساخت به شبکه راه‌های استان کرمان و بهره برداری از آن‌ها به ازای هر ۱۷ کیلومتر یک مجتمع خواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ سیداحسان جعفری نسب معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان، در مصاحبه ای گفت: تعداد ۵۰ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در حوزه شمال استان کرمان فعال هستند که به طور متوسط به ازای هر ۶۵ کیلومتر یک مجتمع خدماتی رفاهی وجود دارد.

وی افزود: با پیوستن ۳۷ مجتمع در حال ساخت به شبکه راه‌های استان کرمان و بهره برداری از آن‌ها به ازای هر ۱۷ کیلومتر یک مجتمع خواهیم داشت که جایگاه استان ما را از این حیث ارتقا می‌دهد.

او گفت: بر اساس گزارش‌های ثبت شده در سامانه نظارت، طی سال گذشته تاکنون حدود ۸۰۰ مورد بازدید سرزده از مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی توسط کارشناسان این اداره کل در استان کرمان انجام می‌شود.

جعفری نسب، افزود: نقش نظارتی این اداره کل ایجاب می‌کند که در ایامی از سال مانند تعطیلات نوروزی، سفرهای اربعین، تعطیلات تابستان و… با توجه به افزایش تردد سفرها، نظارت و بازرسی کارشناسان مجتمع‌های خدماتی رفاهی اداره کل افزایش یابد که با توجه به اهمیت خدمات‌رسانی بهینه مجتمع‌های خدماتی رفاهی به کاربران جاده‌ای از ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ حدود ۲۰۰ مورد بازدید از این مجتمع‌ها صورت گرفته است.

وی اعلام کرد : مجتمع‌هایی که خدمات مناسبی را به مردم ارائه دهند تشویق و مجتمع‌هایی که در ارائه خدمات دهی مناسب کوتاهی کنند در کمیسیون‌های مربوطه جرایم و مجازات‌هایی در نظر گرفته می‌شود.

معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان بیان کرد: مسافران می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی مجتمع‌ها موضوع را از طریق سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها انعکاس دهند.

کد خبر 2062522

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار