جزئیات روند قانونی و رایگان اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری تشریح شد

مسئول واحد فراهم‌آوری عضو و نسوج پیوندی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت: در صورت وقوع مرگ مغزی، پنج متخصص با ابلاغ رسمی از وزیر بهداشت، به‌طور مستقل وضعیت بیمار را بررسی و مرگ مغزی را تأیید می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، پانته‌آ رمضان‌نژاد افزود: این تیم تخصصی شامل جراح مغز و اعصاب، متخصص داخلی اعصاب، متخصص داخلی، متخصص بیهوشی و متخصص پزشکی قانونی است.

وی ادامه داد: پس از تأیید نهایی مرگ مغزی، تیم فراهم‌آوری با خانواده بیمار گفت‌وگو کرده و در صورت اعلام رضایت، مراحل بعدی مانند انتخاب گیرنده عضو آغاز می‌شود.

رمضان‌نژاد با اشاره به اینکه در استان ممکن است گیرنده مناسب عضو وجود نداشته باشد، تصریح کرد: در چنین مواردی اعضای اهدایی به مراکز پیوند در اصفهان، شیراز یا تهران منتقل می‌شود.

وی تأکید کرد: خانواده اهداکننده هیچ‌گونه وجهی از خانواده گیرنده دریافت نمی‌کنند و در تمام مراحل اهدای عضو، هیچ هزینه‌ای رد و بدل نمی‌شود. همچنین طبق قانون، خانواده‌های دهنده و گیرنده عضو اجازه آشنایی یا ارتباط با یکدیگر را ندارند.

مسئول واحد فراهم‌آوری عضو و نسوج پیوندی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد درباره اهدای نسوج پس از مرگ قلبی نیز گفت: بافت‌هایی همچون استخوان، تاندون، دریچه قلب و قرنیه بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از فوت قابل برداشت و استفاده هستند.

رمضان‌نژاد افزود: در این فرآیند نیز تیم پیوند با حضور در پزشکی قانونی و پس از رضایت خانواده، اقدام به برداشت نسوج می‌کند و در این بخش نیز هیچ‌گونه وجهی دریافت یا پرداخت نمی‌شود.

46

کد خبر 2062830

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار