۲ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۸
تنش میان واشنگتن و تل‌آویو شدت گرفت

آزادی اسیر آمریکایی-اسرائیلی بدون هماهنگی با تل‌آویو، خشم مقامات صهیونیست را به دنبال داشته است.

به گزارش خبرآنلاین، کانال ۱۳ اسرائیل در گزارشی افزود که دفتر نخست‌وزیری اسرائیل تلاش می‌کند تصویری مثبت و «گل‌وبلبل» از روابط با آمریکا ارائه دهد، تنش‌ها میان تل‌آویو و واشنگتن روزبه‌روز در حال افزایش است.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، براساس این گزارش، برخی وزرای کابینه اسرائیل در نشست فوق‌العاده‌ای که روز یکشنبه به دعوت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برگزار شد، انتقادات صریحی را متوجه دولت ترامپ کردند.

علت اصلی این انتقادات، توافق مستقیم ایالات متحده با جنبش حماس برای آزادی عیدان الکساندر اسیر آمریکایی -اسرائیلی بدون هماهنگی با تل‌آویو اعلام شده است.

به گزارش شبکه ۱۳ اسرائیل، این اقدام واشنگتن باعث خشم برخی محافل سیاسی در تل‌آویو شده و آن را نشانه کاهش اعتماد آمریکا به دولت نتانیاهو می‌دانند.

یک مقام اسرائیلی به این شبکه گفته است: احتمال گسترش عملیات نظامی در غزه کاهش یافته و دلیل آن، فشارهای شدید واشنگتن برای بازگشت به مذاکرات با حماس است.

همین مقام افزوده: آزادی عیدان الکساندر باعث ایجاد نوعی تحرک دیپلماتیک شده و اکنون تل‌آویو در حال بررسی تمامی گزینه‌ها در چند روز آینده برای تصمیم‌گیری درباره ادامه مسیر است.

این درحالی است که شبکه ۷ اسرائیل به نقل از نتانیاهو گزارش داد که که وی با تهدید غزه، گفت: در روزهای آینده، اتفاقاتی در غزه رخ خواهد داد که پیش از آن مانند آن مشاهده نشده است.

310310

کد خبر 2063267

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین