خاطرات هاشمی: معادیخواه از دانشگاه آزاد اسلامی گله کرد

عصر آقای [فیروز] دولت‌آبادی، سفیر جدید ایران در ترکیه، آمد. برای سیاست‌های مربوط مشورت کرد و در انجام وظایف استمداد نمود. گفت، شخصیت‌های عاقل ترکیه، روی نظرات شما حساب می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۱ نوشت: جمعی از استادان، مدیران و دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) سپاه آمدند. آقای [علی‌اصغر] زارعی، قائم‌مقام رئیس دانشگاه، گزارش داد؛ نُه هزار دانشجوی مقطع کارشناسی و ۴۵۰ دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و چهار دانشکده و نُه آموزشگاه علوم و فنون در واحدها و ده هزار نفر فارغ‌التحصیل دارد. سخنرانی مفصلی در فلسفه تأسیس آن دانشگاه و نیز تسهیل ورود ایثارگران در سایر دانشگاه‌ها و تجربه مهم جنگ و نقش ایمان و ابزار و دانش در تحصیل قدرت (که امروز ملاک اصلی در روابط جهانی است) و عوام‌فریبی قدرت‌های بزرگ در ادعای حقوق بشر و دموکراسی، ایراد کردم.

آقای محسن رضایی [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] برای مشورت در مورد مسائل مربوط به [مصوبه] سرمایه‌گذاری خارجی آمد؛ آقای [حسین] مرعشی، [نماینده کرمان] هم برای همین منظور آمد. آقای [عبدالمجید] معادیخواه [رئیس بنیاد تاریخ انقلاب] آمد و از دانشگاه آزاد اسلامی در عدم انجام تعهدات مربوط به رساله‌های دانشجویان تاریخ در مورد طرح‌های بنیاد تاریخ گله‌ کرد و از اوضاع جاری ابراز نگرانی نمود. اعتراض به ‌کنار گذاشتن آقای [محمد] مرادی (که مسئول تنظیم نهایی مجموعه فرهنگ «قرآن من» از سوی دفتر تبلیغات [اسلامی] قم است) داشت.

عصر آقای [فیروز] دولت‌آبادی، سفیر جدید ایران در ترکیه، آمد. برای سیاست‌های مربوط مشورت کرد و در انجام وظایف استمداد نمود. گفت، شخصیت‌های عاقل ترکیه، روی نظرات شما حساب می‌کنند و آقای [سلیمان] دمیرل [رئیس‌جمهور ترکیه]، در جلسه رسمی‌ گفته است، اگر به چهار سیاستمدار در دنیا احترام زیاد قائل باشیم، آقای هاشمی یکی از آن‌هاست و از تلاش من برای حل گاز وبرق، به عنوان زیربنایی‌ترین ابزار کار با ترکیه تقدیر کرد و گفت، تاکنون ترکیه بیشتر از گذشته به اکو [سازمان همکاری‌های اقتصادی] اهمیت می‌دهد و درباره مسئله‌ کردها نظر خواست.

آقای [محسن] نوربخش [رئیس‌ کل بانک مرکزی] آمد. درباره سقف سرمایه خارجی پیشنهادی داشت که نتوانست صحت آن را اثبات کند. بنا شد بار دیگر بررسی‌ کنند. زلزله‌ شدیدی آمل را لرزاند.

سه سرباز آمریکایی در افغانستان کشته شدند. ملخ‌ها آسیب فراوانی به کشاورزی افغانستان وارد کردند. [عبدالعزیز بوتفلیقه] رئیس‌جمهورالجزایر، به‌شدت از مرد صلح‌ خواندن [آریل] شارون [نخست‌وزیر اسرائیل] توسط [جرج] بوش [رئیس‌جمهور آمریکا] انتقاد کرده است.

۲۵۹

کد خبر 2067182

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین