«آندری پورتنوف» در مادرید به ضرب گلوله کشته شد

پلیس اسپانیا اعلام کرد که یکی از نمایندگان اسبق پارلمان اوکراین با تمایلات روسی، در پی تیراندازی مادرید کشته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، در پی وقوع تیراندازی در نزدیکی مادرید، پایتخت اسپانیا، آندری پورتنوف، نماینده اسبق پارلمان اوکراین که حامی روسیه بود، کشته شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس۲۴، به گفته یک منبع، پلیس پس از حضور در محل حادثه اعلام کرد که این فرد هنگام ورود به خودرو، با تیراندازی «چند نفر» به کمر و سرش کشته شد.

این منبع همچنین اضافه کرد که افراد مسلح بلافاصله محل حادثه را ترک و به سمت منطقه‌ای جنگلی فرار کردند. به گفته وی، این حادثه بیرون از یک مدرسه خصوصی آمریکایی رخ داد.

پورتنوف در دهه ۲۰۰۰ وکیل بود و در دوران ریاست جمهوری ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهور اسبق اوکراین و متحد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به سمت معاون دفتر ریاست جمهوری منصوب شد. یانوکوویچ در سال ۲۰۱۴ پس از سرکوب معترضان غرب‌گرا در اوکراین، به روسیه گریخت.

آمریکا در سال ۲۰۲۱ پورتنوف را به اتهام فساد، در فهرست افراد تحت تحریم قرار داد و مدعی شد که او از نفوذ خود در سیستم قضایی و اجرایی اوکراین برای دسترسی به دادگاه‌ها و تضعیف تلاش‌ها در راستای اعمال اصلاحات استفاده می‌کند

310310

کد خبر 2067409

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین