۰ نفر
۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
این مرسدس بنز خریدار ندارد! /عکس

C۶۳ AMG چهار سیلندر روی دست نمایندگی‌های مرسدس مانده و با ارائهٔ تخفیفات بزرگ بیش از ۱۰ هزار دلاری سعی در فروش این خودروی این سدان کم‌طرفدار دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از پدال، نسل جدید مرسدس C۶۳ پلاگین‌هیبریدی نتوانسته به جایگاه درخشان پیشینیان خود برسد و همه توجه‌ها به ب‌ام‌و M۳ معطوف شده است، خودرویی که همچنان به فرمول موفقیت‌آمیز خود وفادار مانده است. به همین دلیل، در بریتانیا، نمایندگی‌ها برای فروش این سدان‌های اسپرت کلاس C دست‌به‌دامان تخفیف‌های چشمگیر شده‌اند و تخفیفی ۹,۵۰۰ پوندی را در نظر گرفته‌اند که به معنای کاهش ۱۰ درصدی قیمت است. بسیاری از نمونه‌های موجود در نمایندگی‌ها از نوع نایت ادیشن هستند که قیمت پایهٔ ۹۹,۵۹۵ پوندی داشتند و حالا با این تخفیف، قیمت آن‌ها به ۹۰ هزار پوند می‌رسد.

این مرسدس بنز خریدار ندارد! /عکس

علاوه بر این، C۶۳ همراه با دو سرویس رایگان به ارزش ۸۴۰ پوند عرضه می‌شود. کسانی که علاقه‌ای به خرید نقدی ندارند هم می‌توانند با پیش‌پرداخت ۱۵,۷۶۶ پوند و پرداخت ماهانه ۹۷۹ پوند، به‌صورت اقساطی اقدام به خرید کنند. تقاضا برای C۶۳ چهار سیلندر هرگز به‌اندازه‌ای که مرسدس انتظار داشت، بالا نبوده و به نظر می‌رسد این شرکت در کوچک‌سازی پیشرانهٔ محبوب‌ترین مدل پرفورمنس خود شتاب‌زده عمل کرده است. استقبال از این مدل چنان ضعیف بوده که شایعات حاکی است مرسدس قصد دارد موتور چهار سیلندر را کنار بگذارد و یک موتور شش سیلندر خطی ۳ لیتری توئین توربو را جایگزین آن کند.

این مرسدس بنز خریدار ندارد! /عکس

هرچند موتور شش سیلندر هنوز هم نمی‌تواند جذابیت V۸ را داشته باشد، اما M۳ نشان داده که با شش سیلندر هم می‌توان سدان اسپرت هیجان‌انگیزی ساخت. با این تخفیف‌های بریتانیایی، C۶۳ حالا به‌مراتب ارزان‌تر از M۳ کامپتیشن است که قیمت پایهٔ ۱۰۷,۶۲۰ پوندی دارد.

227322

کد خبر 2069226

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین