به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مجتبی اکبرپور گفت: چهارمین جشنواره آش زنگلاچوی دامغان، با هدف احیای آداب و رسوم سنتی و معرفی غنای فرهنگی و غذایی این شهرستان، روز چهارشنبه، ۷ خردادماه ۱۴۰۴ در موزه بختیان دامغانی برگزار میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دامغان افزود: جشنواره آش زنگلاچو که از ساعت ۱۸ آغاز میشود، فرصتی بینظیر برای علاقهمندان به غذاهای محلی و تاریخ دامغان است تا ضمن چشیدن طعم بینظیر آش زنگلاچو، با فرهنگ غنی و میهماننوازی مردم این دیار آشنا شوند.
او بیان کرد: آش زنگلاچو، آشی سنتی و خاص دامغان است که با زردآلوی نارس (چغاله زردآلو) تهیه میشود و ریشهای عمیق در آیینها و باورهای کهن این منطقه دارد.
اکبرپور با اشاره به اینکه جشنواره آش زنگلاچوی تلاش دارد تا این میراث ناملموس را زنده نگه دارد و به نسلهای جدید معرفی کند، تصریح کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی و گردشگری با همکاری و حمایت مدیریت موزه بختیان دامغانی، شهرداری و شورای اسلامی شهر دامغان و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دامغان انجام میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دامغان اظهار کرد: موزه مردمشناسی بختیان دامغانی با هزاران اثر تاریخی و سنتی در دامغان، خیابان سراوری جنوبی، خیابان چهارباغ شرقی، دایر و پذیرای علاقهمندان است.
نظر شما