تأکید معاون اقتصادی استاندار گلستان بر تسهیل سرمایه‌گذاری، کیفی‌سازی و توسعه صادرات در صنعت ساختمان

در جریان بیست‌وسومین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان استان گلستان، عبدالعلی کیانمهر، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان، بر ضرورت تحول در رویکردهای اجرایی و سرمایه‌گذاری در صنعت ساختمان تأکید کرد.

کیانمهر با اشاره به سیاست‌های جدید استان در زمینه تسهیل فضای کسب‌وکار، اظهار داشت: مطابق با دستور استاندار محترم، فرآیند صدور مجوز برای فعالیت‌های مرتبط با بلندمرتبه‌سازی در شهرهای گرگان و گنبد به صورت فوری و با کمترین تشریفات اداری انجام خواهد شد. همچنین در حوزه شهرک‌سازی، آماده صدور مجوز و همراهی کامل با سرمایه‌گذاران هستیم.

وی با اشاره به اهمیت کیفی‌سازی در پروژه‌های ساختمانی افزود: توجه به استفاده از مصالح نوین، بهره‌گیری از فناوری‌های روز، و رعایت اصول مهندسی در ساخت‌وساز، به‌ویژه در استان‌هایی با شرایط خاص جغرافیایی مانند گلستان، ضروری است. مقاوم‌سازی سازه‌ها در برابر زلزله باید به عنوان یک اولویت راهبردی در دستور کار تمامی فعالان این حوزه قرار گیرد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری گلستان همچنین به موضوع تولید مصالح ساختمانی سبک و مقرون‌به‌صرفه پرداخت و گفت:با توجه به منابع محدود و ضرورت کاهش هزینه‌های ساخت، باید به سمت تولید مصالح سبک و اقتصادی حرکت کنیم. خوشبختانه چند واحد تولیدی در استان در این زمینه فعالیت‌های ارزشمندی را آغاز کرده‌اند.

وی ادامه داد: استان گلستان از ظرفیت بالایی برای تبدیل‌شدن به قطب صادرات مصالح ساختمانی برخوردار است. هم‌اکنون برخی واحدهای صنعتی استان در حال صادرات به کشورهای منطقه هستند و باید با حمایت بیشتر، زمینه توسعه بازارهای خارجی، به‌ویژه در کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان فراهم شود.

کیانمهر در پایان با تأکید بر اهمیت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ساختمانی، اظهار داشت: بخش زیادی از این پروژه‌ها به دلیل محدودیت منابع دولتی متوقف شده‌اند. دولت به تنهایی قادر به پاسخ‌گویی به همه نیازهای موجود در حوزه مسکن نیست؛ از این رو از سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم برای مشارکت در ساخت و ساز و انبوه‌سازی وارد میدان شوند. ما آمادگی داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مجوزهای لازم را در اختیار این عزیزان قرار دهیم.

46

کد خبر 2070261

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار