ماهواره‌های جدید استارلینک وارد مدار شدند

۲۷ ماهواره استارلینک به مدار پایین زمین پرتاب شد. ماهواره‌های استارلینک بخشی از پروژه بزرگ اسپیس‌ایکس برای ارائه اینترنت پرسرعت و قابل‌دسترس در سراسر جهان هستند.

به گزارش خبرآنلاین، شرکت اسپیس‌ایکس چهارشنبه ۲۸ مه ۲۰۲۵ با موفقیت توانست موشک فالکن ۹ را از سکوی خود در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا به فضا پرتاب کرد.

این ماموریت شامل ارسال ۲۷ ماهواره استارلینک به مدار پایین زمین بود. مرحله اول موشک، با شناسه بی‌یک ۰۸۰، حدود هشت دقیقه پس از پرتاب به زمین بازگشت و به‌طور موفقیت‌آمیز روی سکوی شناور در اقیانوس اطلس فرود آمد.

به نقل از یورونیوز، این پرتاب، شصت‌وچهارمین ماموریت فالکن ۹ در سال ۲۰۲۵ و نوزدهمین پرواز موفق این تقویت‌کننده خاص بود که در آن ۱۳ ماموریت مربوط به استارلینک بوده است.

ماهواره‌های جدید استارلینک وارد مدار شدند

ماهواره‌های استارلینک بخشی از پروژه بزرگ اسپیس‌ایکس برای ارائه اینترنت پرسرعت و قابل‌دسترس در سراسر جهان هستند.

۵۸۵۸

کد خبر 2070948

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین