اقدام عجیب نوجوان ۱۴ ساله در تبریز؛ پلیس بالاخره جلوی او را گرفت

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، اعلام کرد: خودروی نوجوان ۱۴ ساله به‌دلیل تخلفات رانندگی در تبریز توقیف شد.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، اعلام کرد: به‌تازگی گزارشی از تردد یک خودروی پژوپارس سفید با رانندگی یک نوجوان ۱۴ ساله در مسیر مدرسه دریافت شد. بررسی‌های اولیه نشان داد که این نوجوان، با خودروی پدر خود و بدون داشتن گواهینامه، هر روز به مدرسه رفته و بازمی‌گشته است.

مهر در خبری نوشت:وی افزود: با توجه به ارتکاب تخلفات متعددی از جمله نداشتن گواهینامه به دلیل شرایط سنی، سرعت غیرمجاز و بی‌توجهی به مقررات راهنمایی و رانندگی، خودروی مذکور توسط پلیس راهور تبریز توقیف و به پارکینگ منتقل شد. همچنین، پرونده این تخلف برای رسیدگی به مراجع قضائی ارجاع داده شده است.

سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: در چنین مواردی، مسئولیت قانونی بر عهده والدین فرد متخلف است و پدر این دانش‌آموز باید برای طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح مراجعه کند. این اقدام با هدف پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار و ارتقای ایمنی تردد انجام شده است.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از عملکرد سریع و قاطع پلیس راهور استان تبریز در شناسایی و برخورد با این تخلف قدردانی کرده و از شهروندان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به تأمین ایمنی و سلامت جامعه کمک کنند.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2071197

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین