دستگیری ۲۷۲متهم طی یک هفته اخیر در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری ۲۷۲متهم در اجرای طرح تشدید ارتقاء امنیت اجتماعی و پاسخگویی به مطالبات مردمی طی یک هفته اخیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی استان قزوین اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به مطالبات مردمی و افزایش احساس امنیت در تفرجگاه های استان، طرح تشدید ارتقای امنیت اجتماعی به مدت یک هفته در سراسر استان قزوین اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح ۵۱نفر از مخلان نظم و امنیت و برهم زنندگان آسایش عمومی در سراسر استان شناسایی و دستگیر شده و تعداد زیادی انواع سلاح سرد از آنان کشف و ضبط شده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه دستگیری ۶۱نفر سارق از دیگر نتایج این طرح بوده است، عنوان کرد: در این مدت ۱۷نفر قاچاقچی، ۳۶نفر خرده فروش مواد مخدر،۵۶نگهدارنده مواد مخدر دستگیر و در بازرسی از پاتوق آنان، بیش از ۵۶کیلو انواع مواد مخدر کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به جمع آوری ۵۱نفر معتاد متجاهر و معرفی آنان به کمپ های ترک اعتیاد خاطرنشان کرد: طرحهای ارتقاء امنیت  تا برقراری کامل نظم و امنیت در سراسر استان ادامه دارد و پلیس با به کارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تامین نظم و امنیت مردم تلاش می کند و برخورد با سارقان و اراذل و اوباش، برخوردی قاطع و پشیمان کننده خواهد بود.

کد خبر 2071783

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =