مدنی‌زاده از یک ماه و نیم پیش با نمایندگان مجلس لابی می‌کند/ او شخصا به نماینده‌ها زنگ می‌زد

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: آقای مدنی‌زاده از حدود یک ماه و نیم پیش با نمایندگان مجلس لابی می‌کند و جلسات متعددی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس درباره روند معرفی مدنی زاده به عنوان وزیر اقتصاد و وضعیت سرپرستی توضیح داد.

به روایت خبرگزاری دانشجو، سلیمی تأکید کرد: «دخل تصرفات سرپرست فعلی وزیر اقتصاد که به اصطلاح آقای اکرمی است، تا زمانی که از مقام معظم رهبری اذن نگیرد، غیرقانونی است.»

سلیمی درباره روند معرفی آقای مدنی زاده به عنوان وزیر اقتصاد گفت: «آقای مدنی‌زاده از حدود یک ماه و نیم پیش با نمایندگان مجلس لابی می‌کند و جلسات متعددی برگزار کرده است.»

وی تصریح کرد: آقای مدنی زاده خودشان در محل سازمان برنامه و معاونت حقوقی و پارلمانی ریاست جمهوری مستقر شده بود و شخصا به نماینده‌ها زنگ میزدند. همچنین یکی یکی یا دو تا دوتا نماینده‌ها را دعوت میکردند و با آن‌ها جلسه میگرفت صحبت می‌کرد.

وی افزود: «این وضعیت بیش از یک ماه است ادامه دارد و سؤال اینجاست چرا دولت نزدیک یک ماه و نیم وزیر را معرفی نکرده است.»

وی در خصوص مراحل قانونی ادامه فرایند گفت: «از هفته آینده کمیسیون‌ها یک هفته فرصت بررسی و ارائه گزارش به صحن علنی دارند. پس از آن در صحن علنی برنامه‌های وزیر بررسی و جلسه رأی اعتماد برگزار خواهد شد.»

312218

کد خبر 2072285

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار