جام‌حذفی مرهمی برای هواداران بود؛ استقلال این قهرمانی را نیاز داشت

مدافع اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: فتح جام‌حذفی قطعا مرهمی برای تیم و هواداران بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد نوری، مدافع اسبق باشگاه استقلال در خصوص برتری آبی‌های پایتخت مقابل ملوان و قهرمانی در جام‌حذفی، اظهار داشت: ملوان تیمی جوان و دونده است و بازی سختی داشتیم. بازیکنان نمایش خوبی به اجرا گذاشتند. ملوان تیم چغر و تیغداری بود که لحظه ای پا پس نکشید اما در طرف مقابل استقلالی‌ها فوتبال محکم، قاطع و بابرنامه‌ای بازی کردند. شرایط خوبی در این بازی داشتیم که برد و قهرمانی حق استقلال بود.

وی در خصوص اهمیت قهرمانی در جام حذفی گفت: قهرمانی استقلال برای بازیکنان و هواداران تیم ضروری بود. بالای سر بردن این جام مرهمی برای هوادارانی بود که در این فصل، سختی‌های زیادی کشیدند. بعد از یک فصل سخت این قهرمانی برای استقلال لازم بود.

مدافع استقلال ادامه داد: هواداران به جز قهرمانی چیزی نمی‌خواستند و با تمرکز کامل و داشتن برنامه، موفق شدیم. باید بدانیم این بازی جنگ هافبک‌ها بود و با اضافه شدن اندونگ به ترکیب، شرایط بهتری را تجربه کردیم و دیدیم که اندونگ تاثیر خود را گذاشت و پاس گل را داد.

نوری در رابطه با وضعیت نقل و انتقالاتی استقلال، خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاه چراغ خاموش در حال مذاکره با بازیکنان مد نظر هستند تا عوامل بیرونی، رای گزینه‌های ما را برای حضور در استقلال نزنند. امیدوارم برای فصل آتی بتوانیم، بازیکنان خوبی جذب کنیم.

253 258

کد خبر 2072446

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کامران IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
    0 0
    این قهرمانی الکی هدیه ای از طرف تاج و دارودسته اش است به شما .!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین