۲ نفر
۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
تمدید کاپیتان عالیشاه روی هوا!

تمدید قرارداد امید عالیشاه با پرسپولیس به بن‌بست خورده است. کاپیتان سرخ‌ها خواهان قراردادی دو ساله است، در حالی که باشگاه به دنبال تمدید یک ساله است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛هنوز امید عالیشاه و باشگاه پرسپولیس بر سر مدت زمان قرارداد به توافق نرسیده‌اند.

به نقل از خبرورزشی، در شرایطی که پیش‌بینی می‌شد عالیشاه پس از چانه‌زنی بر سر دریافت سقف بودجه باشگاه، مشکلی برای تمدید قرارداد نداشته و به سرعت قراردادش را با سرخ‌پوشان تمدید کند، اما در ادامه بر سر مدت زمان قرارداد نیز با باشگاه اختلاف‌نظر پیدا کرد. او خواهان ثبت قرارداد دو ساله بود و باشگاه به دنبال آن بود تا با عالیشاه قرارداد یک ساله امضا کند.

به هر روی، ادامه این چانه‌زنی‌ها باعث شد تا عالیشاه، برخلاف وعده قبلی، اولین تمدیدکننده باشگاه نباشد. چانه‌زنی‌هایی که بر سر مبلغ و مدت قراردادش داشت، باعث شد تا سرلک، خدابنده‌لو و مرتضی پورعلی‌گنجی زودتر از کاپیتان خود قراردادشان را تمدید کنند.

حال باید دید این چانه‌زنی‌ها چه زمانی به پایان می‌رسد و بالاخره طی امروز و فردا و حتی چند روز آینده، از تمدید قرارداد عالیشاه رونمایی خواهد شد یا قرار است باز هم بازیکنان دیگری زودتر از عالیشاه با باشگاه به توافق رسیده و با پرسپولیس تمدید کنند.

جالب اینجاست که برخی رسانه‌ها در حالی همچنان روی پیشنهاد یکی دو تیم صنعتی و مدعی به عالیشاه اصرار دارند که نه باشگاه در این مقطع تمایلی به از دست دادن عالیشاه دارد و نه عالیشاه به این راحتی پیشنهاد بقیه تیم‌ها را می‌پذیرد. از این رو، به احتمال بسیار زیاد باشگاه با شرایط عالیشاه کنار خواهد آمد و همان‌طور که با مبلغ درخواستی او موافقت کرد، مدت زمان قرارداد او را نیز همان‌طور که عالیشاه می‌خواهد تنظیم خواهد کرد تا کاپیتان سرخ‌ها برای دو فصل دیگر در پرسپولیس ماندگار شود.

257 251

کد خبر 2072794

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار