اجرای پروژه روکش آسفالت معابر فاز دوم مسکن مهر لنگرود آغاز شد

صادق صادق‌پور اظهار کرد: عملیات اجرایی روکش آسفالت معابر فاز دوم مسکن مهر لنگرود با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری، تسهیل در تردد خودروها و افزایش ایمنی شهروندان آغاز شده است.

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان، شهردار لنگرود از آغاز عملیات روکش آسفالت معابر فاز دوم مسکن مهر این شهر خبر به خبرنگارخبرانلاین گیلان خبر داد و گفت: این پروژه به مساحت ۱۹۶۰۰ متر مربع و با اعتبار بیش از ۱۰۴ میلیارد ریال در حال اجراست.

صادق صادق‌پور اظهار کرد: عملیات اجرایی روکش آسفالت معابر فاز دوم مسکن مهر لنگرود با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری، تسهیل در تردد خودروها و افزایش ایمنی شهروندان آغاز شده است. وی با بیان اینکه اعتبار تخصیص‌یافته برای این پروژه بالغ بر ۱۰۴ میلیارد ریال است، تصریح کرد: از این میزان، مبلغ ۸۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شهرداری لنگرود تأمین شده و مابقی آن معادل یک‌ونیم میلیارد تومان، سهم اداره کل راه و شهرسازی بابت تأمین ۱۰۵ تن قیر است.

شهردار لنگرود با اشاره به اینکه این اقدام در شرایطی صورت گرفته که فاز دوم مسکن مهر هنوز به طور رسمی به شهرداری تحویل داده نشده، افزود: با وجود این، به جهت رفاه حال ساکنان و پاسخ به مطالبات مردمی، شهرداری لنگرود به صورت پیش‌دستانه وارد عمل شده است. صادق‌پور با تأکید بر اینکه شهرداری لنگرود نگاه خدمات‌محور و شهروندمدار را در دستور کار دارد، خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌هایی از این دست، گامی در راستای ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مناطق شهری و محرومیت‌زدایی از بافت‌های کمتر برخوردار است.

کد خبر 2073137

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار