دانشمندان مگس را به کوکائین علاقه‌مند کردند

دانشمندان مگس میوه را با دستکاری ژنتیکی به مصرف کوکائین متمایل کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، پژوهشگران دانشگاه یوتا با دستکاری ژنتیکی مگس میوه، موفق شدند برای نخستین‌بار این حشره را به مصرف کوکائین علاقه‌مند کنند. هدف از این مطالعه، بررسی راهکارهای نوین برای درمان اعتیاد است.

به گفته دانشمندان، با غیرفعال‌سازی گیرنده‌های چشاییِ تلخ‌پسند مگس میوه، این حشره که معمولاً از کوکائین دوری می‌کرد، پس از ۱۶ ساعت شروع به ترجیح نوشیدنی‌های حاوی کوکائین نسبت به آب شکر کرد.

محققان می‌گویند این مدل زیستی می‌تواند ابزار ارزشمندی برای بررسی ریشه‌های ژنتیکی اعتیاد و توسعه روش‌های درمانی جدید باشد، چرا که حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد ژن‌های مسئول بیماری‌ها میان انسان و مگس میوه مشترک‌اند.

۲۲۷۲۲۷

کد خبر 2074867

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین