۰ نفر
۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۶:۰۰

محمود رفیعی با تصمیم عجیبی که در بازی پرسپولیس – داماش گرفت، سوژه خوبی به رسانه‌ها داد.

میثم بهرامی / نیمه‌تمام ماندن مسابقه پرسپولیس و داماش گیلان همان سوژه ای بود که فوتبال ایران مدت ها دنبالش می گشت؛ سوژه ای که چند روزی فضای فوتبال کشور را عوض کند. از همان لحظه ای که داور فحش خورد و بازی را نیمه تمام گذاشت، جو فوتبال کشور به طور کلی عوض شد. همه نگاه ها معطوف شد به داورها. همان جا همه گفتند این اتفاقی است که فقط در فوتبال ایران می افتد.

 تصمیمات محمود رفیعی در مسابقه پرسپولیس و داماش به قدری عجیب و اشتباه بود که حتی حسین عسگری، رئیس دپارتمان داوری فوتبال کشور هم پس از این مسابقه اعتراف کرد داوری امروز موفق نبود. البته عسگری در مصاحبه های بعدی اش از رفیعی حمایت هم کرد و ضمن انتقادهایی که از او داشت، نقاط قوت این داور را هم ذکر کرد و گفت که او مقصر همه اتفاقات نیست{ایــنــجــا}.

نکته جالب در مورد قضاوت رفیعی این بود که هر دو تیم مسابقه از قضاوت او ناراضی بودند. از طرفی داماشی ها معتقد بودند پنالتی پرسپولیس اشتباه بوده و علی کریمی تمارض کرده است. این را می شد از صحنه هایی مشکوک که در رسانه ها منتشر شد فهمید{ایــنــجــا}. از طرفی پرسپولیسی ها هم از عملکرد رفیعی ناراضی بودند. حتی دنیزلی سرمربی پرسپولیس بعد از مسابقه در مورد حرکت تماشاگران گفت: حتما کاری کردند که تماشاگران واکنش داشتند. از طرفی داماشی ها هم در مصاحبه هایشان صحبت هایی علیه پرسپولیسی ها انجام می دادند. به عنوان مثال چاوشی مهاجم این تیم، اعتراضات تیم تهرانی را بیهوده دانست و گفت: پرسپولیسی ها دنبال شلوغ کاری هستند.

 نیمه تمام ماندن مسابقه پرسپولیس و داماش به قدری اهمیت داشت که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت حکم این مسابقه را یک روزه صادر کند {ایــنــجــا}. خیلی زود حکم کمیته انضباطی هم اعلام شد که طبق آن سه امتیاز بازی با داماش به تیم شمالی رسید و جدا از آن، دو امتیاز هم از امتیازهای پرسپولیس کسر شد{ایــنــجــا}. فدراسیون فوتبال البته محرومیتی هم برای محمود رفیعی داور بازی پرسپولیس - داماش در نظر گرفت که این باعث شد رفیعی از داوری خداحافظی کند{ایــنــجــا}.

البته جنجال اصلی، پس از اعلام حکم شروع شد؛ جایی که محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس روی خط برنامه نود رفت و انتقاداتی تند از مسئولان فدراسیون کرد{ایــنــجــا}. اما صحبت در برنامه نود از نظر رویانیان کافی نبود. او فردای همان شب یک کنفرانس مطبوعاتی هم ترتیب داد تا در حضور خبرنگاران، صحبت های تندتری را علیه مسئولان فدراسیون به زبان بیاورد. این حکم توهین به من و هواداران است، از این دو امتیاز نمی گذرم و اگر بروم، خیلی ها را با خودم می برم، جملات مهمی بودند که رویانیان در این کنفرانس خبری به زبان آورد. چند دقیقه بعد از رویانیان، فتح الله زاده مدیرعامل استقلال هم به حرف آمد و در حمایت از باشگاه رقیب گفت: جریمه پرسپولیس غیر منصفانه و غیر منطقی است. پس از او، علی دایی به صف منتقدان حکم کمیته انضباطی پیوست. او در گفت و گویی با خبرآنلاین، ضمن انتقاد از روند حاکم بر فدراسیون فوتبال، کمیته داوران و کمیته انضباطی، گفت که خودش هم پارسال به خاطر انتقاد از عملکرد ضعیف رفیعی ممنوع المصاحبه شده است{ایــنــجــا}. اما شاید در این میان، جالب ترین واکنش را علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال داشت که معتقد است این مسائل تبدیل شده به جذابیت فوتبال برای همه، و اگر فوتبال این حاشیه ها را نداشته باشد، مردم سمتش نمی آیند.

 

43 43

کد خبر 207489

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین