به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امین محمدی چابکسوار و عضو تیم اسبدوانی بندر ترکمن و اهل گلستان، در پی حادثه دور آخر هفته دوم مسابقات اسبدوانی بندر ترکمن دار فانی را وداع گفت.
در هفته دوم کورس تابستانه اسبدوانی بندر ترکمن بعد از خروج اسبها از دپار و بعد از گذشت ۵۰ ثانیه از استارت اسبها، بعد از پیچ آخر به ناگاه یکی از اسبها از مسیر خارج و به سمت گاردریل (سمت چپ) منحرف و پس از برخورد با گاردریل به زمین خورد.
در این حادثه، چابکسوار امین محمدی، نتوانست اسب را کنترل کند و از اسب واژگون شد و میله گرد وارد سینه اسب شد که با وجود اعزام به بیمارستان جان خود را از دست داد.
این اتفاق ناگوار در حالی رخ داد که چند هفته قبل نیز در پیست اتومبیلرانی تهران یک حادثه تلخ باعث از دست رفتن جان یک عکاس ورزشی به نام امیر درجاتی شده بود.
253 258
نظر شما