رزمایش «الی‌بیت‌المقدس» در کرمان برگزار می شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از برگزاری رزمایش «الی‌بیت‌المقدس» با هدف نمایش اقتدار و آمادگی دستگاه‌های خدماتی، امدادی و مهندسی در مواجهه با بحران‌های طبیعی و انسان‌ساخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان در جلسه ستاد مدیریت بحران استان اعلام کرد: این رزمایش با محوریت استانداری، ستاد مدیریت بحران، اداره‌کل پدافند غیرعامل، مهندسی سپاه، نیروهای مسلح و دستگاه‌های خدمات‌رسان روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت هماهنگی و آمادگی عملیاتی در شرایط بحرانی افزود: این رزمایش فرصت مناسبی برای ارزیابی توان واکنش سریع دستگاه‌ها در شرایط اضطراری است و باید با مشارکت جدی و مؤثر همه نهادهای ذی‌ربط اجرا شود.

معاون عمرانی استاندار کرمان همچنین اظهار کرد: فرمانداری‌ها و مدیران شهرستانی باید همواره آمادگی لازم برای برگزاری چنین رزمایش‌هایی را در هر زمان داشته باشند و فضای لازم برای استقرار تجهیزات و اجرای عملیات را فراهم کنند.

کد خبر 2076683

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار