سید حسن خمینی: حرکت در میانه صفوف جنگ، رعایت اخلاق در چنین میدانی، کار سختی است/ امروز اگر روزنامه ها صداقت را رعایت کنند برگ برنده دست آنها خواهد بود

سید حسن خمینی گفت: حرکت در میانه صفوف جنگ و نزاع و رعایت اخلاق در چنین میدانی، کار سختی است که با انواع طعنه ها مواجه می شود. اما مرحوم آقای دعایی در کشاکش دعواهای سیاسی، همواره اخلاق را رعایت و تعادل را حفظ می‌کرد.

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در دیدار با عبدالرضا ایزدپناه سرپرست و نماینده جدید ولی فقیه در موسسه اطلاعات ابراز امیدواری کرد که او مسیر سخت مرحوم دعایی را ادامه دهد.

بنا به روایت جماران، حسن خمینی گفت: حرکت در میانه صفوف جنگ و نزاع و رعایت اخلاق در چنین میدانی، کار سختی است که با انواع طعنه ها مواجه می شود. اما مرحوم آقای دعایی در کشاکش دعواهای سیاسی، همواره اخلاق را رعایت و تعادل را حفظ می‌کرد.

او با بیان اینکه هنوز داغدار مرحوم دعایی هستیم، افزود: وی همواره مشی ساده زیستانه خود را حفظ می‌کرد و تا اواخر عمر با یک پیکان ساده رفت و آمد می کرد.

حسن خمینی با بیان اینکه حکم رهبری برای مدیر مسئول جدید اطلاعات نیز توصیه به تداوم مشی مرحوم دعایی است، به نقش جدید روزنامه ها در جهان اشاره کرد و گفت: امروز مخاطبان صرفا تأثیر پذیر از روزنامه و رسانه‌ها نیستند، بلکه خود نیز تأثیر گذار هستند و اگر با شنیدن یک خبر حتی ناسزا هم بگویند، آن ناسزا تبدیل به یک عامل اثرگذار بر رسانه می‌شود.

او با اشاره به سرعت انتقال خبر در دنیای امروز، گفت: امروز روزنامه دیگر به خاطر خبر یا حتی عکس فروش نمی‌کند، چون همه اخبار و تصاویر پیش از آن منتشر شده است و حتی تلویزیون‌ها نیز رونق گذشته خود را ندارند، چون شبکه های اجتماعی پیشتاز خبر رسانی هستند.

او وضعیت جدید را مستوجب بروز آفت هایی دانست و گفت: یکی از نتایج سلطه شبکه‌های اجتماعی جزیره ای شدن جامعه و فاصله میان مسأله های مشترک اجتماعات مختلف فکری و صنفی است. در نتیجه این وضعیت، جامعه از جزیره هایی شکل گرفته که ادبیات و دغدغه‌های متفاوتی با هم دارند و زبان یکدیگر را نمی فهمند.

سید حسن خمینی با اشاره به کارویژه‌های مختلف روزنامه ها در شرایط امروز گفت: برخی روزنامه ها، روزنامه دیروز هستند و فقط اخبار روز گذشته را منتشر می‌کنند. بعضی هم، روزنامه فردا هستند و برای سازمان‌دهی طرفداران و وفاداران یک جریان فعالیت می کنند. البته همین کار را نیز امروز می توان از طریق شبکه‌های اجتماعی انجام داد. نوع دیگر روزنامه نیز، روزنامه امروز بودن است که در شرایط کنونی کار بسیار دشواری است و روزنامه اطلاعات باید در این راستا حرکت کند.

او با پیشنهاد ایجاد «بسته‌های خبری» برای بازگویی تلخیص شده اخبار صحیح در مورد هر موضوع، گفت: امروز اگر روزنامه ها صداقت را رعایت کنند و تحلیل دقیق و جامع ارائه دهند، برگ برنده در دست آنها خواهد بود. لذا امروز از عصر «خبرنگار» به عصر «تحلیل گر» رسیده‌ایم. اگر یک روزنامه به مخاطب خود ثابت کند که من خبر صحیح را همراه با تحلیل مناسب به شما منتقل می‌کنم، موفق خواهد بود.

او در پایان خطاب به مدیرمسئول جدید روزنامه اطلاعات گفت: امیدوارم پس از سالیان متمادی خدمت، در پایان کار از شما به عنوان «دعایی دوم» یاد کنند.

۲۹۲۱۱

کد خبر 2077062

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین