ذخایر خونی قزوین در وضعیت اضطراری/نیاز فوری به همه گروه‌های خونی

مدیرکل انتقال خون استان قزوین از کاهش شدید ذخایر خونی و نیاز فوری به تمامی گروه‌های خونی خبر داد و از مردم نوع‌دوست، به‌ویژه جوانان، بانوان و خانواده‌های محبان علوی دعوت کرد با اهدای یک کیسه خون، نجات‌بخش جان بیماران سرطانی و نیازمند باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین، دکتر اسماعیل کلهر، مدیرکل انتقال خون استان قزوین با اعلام وضعیت اضطراری ذخایر خونی در استان، گفت: در حال حاضر به تمامی گروه‌های خونی شامل A، B، O و AB مثبت و منفی نیاز فوری داریم و از مردم شریف استان، به‌ویژه جوانان و بانوان دعوت می‌کنیم تا با حضور در مراکز انتقال خون، نیاز حیاتی بیماران را تأمین کنند.

وی با اشاره به همزمانی این نیاز با روز جهانی اهداکنندگان خون (۲۴خرداد) و عید سعید غدیر، افزود: پویش «نذر خون محبان علوی» در استان قزوین راه‌اندازی شده و از همه مردم نوعدوست می‌خواهیم با شرکت در این پویش، تنها با انجام یک آزمایش ساده و اهدای یک کیسه خون، امیدبخش زندگی بیماران بدحال، سرطانی و نیازمند به پلاکت باشند.

کلهر با تأکید بر شعار امسال روز جهانی اهداکنندگان خون با عنوان «با اهدای خون، امید ببخشیم و زندگی‌ها را نجات دهیم»، اظهار کرد: همراهی مردم در این روز می‌تواند جان صدها بیمار را نجات دهد و الگویی از مشارکت اجتماعی مؤثر را رقم بزند.

مدیرکل انتقال خون استان قزوین در پایان با اشاره به نقش حیاتی فرهنگ اهدای خون در نجات جان انسان‌ها، یادآور شد: ترویج این فرهنگ انسانی نیازمند همکاری رسانه‌ها، نهادهای فرهنگی و مشارکت گسترده مردم است و ما امیدواریم شاهد استقبال پرشور اهداکنندگان در روزهای پیش‌رو باشیم.

کد خبر 2077077

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین