حملات بامدادی اسرائیل به زنجان خنثی شد/ پدافند هوایی حملات را دفع کرد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: رژیم صهیونیستی در حمله‌ای بامدادی به زنجان و ابهر، چندین پرتابه را شلیک کرد، اما پدافند هوایی ایران با دقت بالا، این حملات را دفع کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی صادقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان، گفت: ساعت ۳:۳۰ بامداد امروز رژیم صهیونیستی با چندین پرتابه به جنوب شرقی شهرستان ابهر حمله کرد که با هوشیاری پدافند هوایی نیروهای مسلح، اکثر این پرتابه ها منهدم شد و تنها دو پرتابه به یک ساختمان مخروبه اصابت کرد که این حمله تلفات جانی نداشت.

بنا به روایت باشگاه خبرنگاران جوان، وی بیان کرد: همچنین حدود ساعت پنج بامداد نیز رژیم صهیونیستی با چندین پرتابه به چند کیلومتری شمال غربی زنجان حمله کرد که این حمله نیز با آتش پدافند هوایی خنثی شد و فقط دو پرتابه به این منطقه برخورد کرده که بدون تلفات گزارش شده است.

۲۷۲۲۲

کد خبر 2078065

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین