برگزاری سومین دوره آموزشی تولید عروسک‌های عشایری در قزوین

سومین دوره آموزشی تولید عروسک‌های عشایری با هدف احیای صنایع خلاق فرهنگی و توانمندسازی زنان عشایری در زمینه تولید و تجاری‌سازی این محصولات برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سومین دوره آموزشی تولید عروسک‌های عشایری  با همکاری اداره امور عشایر، انجمن صنایع خلاق فرهنگی استان قزوین و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مدرسه و کارگاه تولید عروسک‌های عشایری زرین‌خانی قزوین برگزار شد.

این دوره آموزشی که با تدریس «عذار قمری» صورت گرفت، به زنان عشایری کمک کرد تا با روش های بهینه‌سازی طراحی، رفع نواقص و ظریف‌سازی محصولات خود آشنا شوند و  آموزش‌هایی را  در راستای تولید انبوه و ورود به بازار مصرف به آنان ارائه داد.

این دوره از آموزش های تولید عروسک‌های عشایری با هدف احیای صنایع خلاق فرهنگی و توانمندسازی زنان عشایری در زمینه تولید و تجاری‌سازی این محصولات برگزارشده است.

برگزاری این دوره گامی مؤثر در مسیر حفظ میراث فرهنگی، توانمندسازی اقتصادی زنان عشایری و توسعه بازار صنایع خلاق فرهنگی منطقه به شمار می‌رود.

 

کد خبر 2078708

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین