دستگیری قاتل کمتر از یک ساعت در چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از دستگیری قاتل ۳۵ ساله مسلح بلافاصله پس از قتل در شهرکرد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین چهارمحال  وبختیاری به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان ،سردار حسین امجدیان  گفت:  در پی وقوع نزاع و درگیری در یکی ازخیابان های شهر شهرکردروبروی دادگستری ، عوامل گشت انتظامی کلانتری۱۳ سریعاً در محل حاضر شدند.

این مقام انتظامی در ادامه اظهار داشت: با حضور ماموران در صحنه مشخص شد که طی نزاع و درگیری مسلحانه  بر سر اختلاف شخصی، دونفر  با شلیک مستقیم سلاح مصدوم که به بیمارستان منتقل شدند،که علیرغم تلاش‌های کادر درمان در بیمارستان فوت شدند

فرمانده انتظامی گفت: بلافاصله تحقیقات گسترده پلیس برای دستگیری متهم آغاز شدو با تلاش مامورین و انجام کار اطلاعاتی توسط عوامل انتظامی و کارآگاهان پلیس اگاهی، ضارب در کمتر از یک ساعت دستگیر و به یگان انتظامی دلالت داده شدو ضمن تشکیل پرونده تحقیقات پلیس ادامه دارد و خبر تکمیلی متعاقبا اعلام می گردد.

46

کد خبر 2079079

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین