تشکیل ۳۶۰ پرونده سلامت روان در مرکز سراج چهارمحال وبختیاری

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از تشکیل ۳۶۰ پرونده سلامت روان در مرکز سراج استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ دکتر مهربان صادقی در تشریح این خبر گفت: در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقاء سلامت روان، مرکز سراج به عنوان اولین مرکز سلامت روانی اجتماعی جامعه نگر در استان از سال گذشته در شهرستان فارسان آغاز بکار کرد.
 
وی افزود: تاکنون ۳۷۰ پرونده بامحوریت سلامت روان در این مرکز تشکیل شده است.
 
دکتر صادقی ادامه داد: خدمات این مرکز باحضور روانشناس، روانپزشک، پزشک و مددکار برای بیماران دارای اختلالات روحی روان ارائه می شود.
 
دکتر صادقی یادآور شد: طرح غربالگری سلامت روان برای گروه سنی ۵ سال به بالا به عنوان راهکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی با شناسایی، مشاوره، مداخله و درمان از سوی چهارمحال و بختیاری برای اجرا در سطح کشور مطرح گردیده است.
 
خانم دکتر قادری مدیرگروه درمانی روانپزشکی دانشگاه نیز گفت: اختصاص ۱۰ تا ۱۵ درصد تخت های بیمارستانی به بخش روان پزشکی بویژه در مرکز استان یکی از ضروریاتی است که باید به آن توجه شود.
 
دکتر اکبر سلیمانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز گفت: پژوهش ها و تحقیقات علمی درخصوص آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای کاهش و پیشگیری از آن ها انجام خواهد شد.
 
سید محمد موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز گفت: برای ارتقا سلامت روان جامعه، تقویت ۳۰ شاخص در شورای فرهنگی استان به تصویب رسید.
 
وی افزود: افزایش آموزش ها با موضوعات همسرداری، مهارت زندگی، فرزندپروری، زندگی سالم و ... از مواردی است که برای کاهش آسیب های اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.
 
 موسوی ادامه داد: تفاهم نامه ای برای «جایگزینی حبس» منعقد شده تا به جای مجازات حبس، از مجازات‌های جایگزین مانند خدمات عمومی رایگان برای محکومان جرایم سبک و فاقد سابقه استفاده گردد.
 
وی افزود: این تفاهمنامه با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و کمک به بازاجتماعی شدن افراد انجام شده است.
 
مهندس شهرام  خواجوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار چهارمحال و بختیاری هم گفت: بکارگیری نتایج تحقیقات علمی، استفاده از ظرفیت ها و تقویت آموزش ها بامشارکت گروه های مردمی و جهادی ضروری است.
 
وی افزود: کاهش آسیب های اجتماعی با انتشار پیام های امید بخش، آرامش بخش و آگاهی بخش ، شروع آموزش ها از سنین پایین تر و تقویت آموزش های گروه های واسط مانند معلمان، روحانیون، مشاورین و ... از دیگر موارد مهم است.

کد خبر 2079735

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار