عضو فراکسیون اصولگرایان درخصوص رخداد‌های امروز مجلس گفت‌: در آئین‌نامه مجلس چیزی تحت عنوان حکمیت وجود ندارد.

جواد آرین‌منش نماینده مردم مشهد در گفت‌وگو با خبر‌آنلاین درخصوص پس گرفته شدن امضا‌های استیضاح وزیر کار وامور اجتماعی و برخی اعتراض‌ها به این امر، گفت‌: در آئین‌نامه مجلس چیزی تحت عنوان «حکمیت» و مواردی از این دست وجود ندارد و اگر طرح استیضاحی مطرح می‌شود امضا‌ءکنندگان آن حق دارند در مذاکرات خود با وزیر مربوطه در صورت متقاعد شدن، آن را پس بگیرند. ولی مطرح کردن حکمیت نامفهوم است.
وی درباره شائبه انتخاباتی بودن اقدام امروز برخی نمایندگان در جلسه امروز مجلس هم با بیان اینکه معتقدم آقای حداد شخصاً وارد این نوع بازی‌های سیاسی نمی‌شود، افزود‌: معتقدم ایشان با این شیوه به دنبال ریاست مجلس نیست و اگر دیگران با این روش‌ها قصد داشتند از این نمد برای خود کلاهی بسازند، مسئله دیگری است.
وی با بیان اینکه دولت قطعاً با استعفای مرتضوی مخالف است، اظهار داشت‌: اما آنچه مورد توافق استیضاح‌کنندگان و شخص وی بوده، پذیرش استعفا و اعلام عدم حضور در محل کار است که موجب شده امضاء‌کنندگان استیضاح خود را پس بگیرند.
29219
کد خبر 207994

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین