آماده باش کامل مراکز درمانی و پیش‌بیمارستانی استان چهارمحال وبختیاری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از آماده باش کامل مراکز بهداشتی، درمانی و پیش‌بیمارستان و تیم سلامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین استان چهارمحال وبختیاری؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد در نشست فوق‌العاده هیئت رییسه دانشگاه علوم‌پزشکی استان، با تاکید بر نقش خطیر دانشگاه در پشتیبانی از حوزه سلامت گفت: کادر بهداشت و درمان و مراکز بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی در آمادگی کامل قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: در صورت نیاز، هم اکنون تیم سلامت چهارمحال و بختیاری آماده ارائه خدمات امدادی، اعزام تیم‌های درمانی و پشتیبانی کامل از مناطق آسیب‌دیده است.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت مقابله با بحران در زمینه تشعشات و بهداشت پرتوها، بهداشت و سلامت روان و تبادل اطلاعات برای حفظ آمادگی، ارزیابی مراکز درمانی، آماده باش اورژانس هوایی اتوبوس امبولانس و پایگاه های اورژانس، ارزیابی تجهیزات پزشکی و فراورده های خونی، تجهیزات پزشکی، تاسیسات، مخازن و حامل های انرژی، حفظ سلامت آب شرب و نظارت بر مواد غذایی مورد تاکید است.

وی با تقدیر از مشارکت بسیج و سپاه در اجرای برنامه های سلامت محور گفت: ریشه کنی فلج اطفال، الگوی سالم زندگی، مقابله با کرونا و ... از جمله تجارب موفق همکاری با این نهادهاست.

دکتر صالحی فرد ادامه داد: در شرایط کنونی حفظ خونسردی و آرامش در جامعه مهم و ضروری است.

دکتر صالحی فرد همچنین ضمن محکومیت حمله تروریستی، و تجدید پیمان با آرمان‌های والای شهدا گفت: این جنایت نابخردانه نه تنها اراده‌ ملت ایران و جامعه‌ علمی را در مسیر پیشرفت‌های بزرگ علمی (به‌خصوص در عرصه‌های دفاعی، پزشکی و فناوری‌های راهبردی) سست نخواهد کرد، که بر عزم راسخ ما برای تلاش مضاعف در خدمت به سلامت مردم و اعتلای ایران اسلامی خواهد افزود و راه شهیدان تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: کادر بهداشت و درمان استان کنار رزمندگان جان‌برکف ایران اسلامی، همچنان ایستاده‌ و در خط مقدم جبهه سلامت، در خدمت مردم، تا آخرین نفس حضور دارد.
گفتنی است: این نشست با حضور فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع)، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، جمعی از اعضای هیات رییسه، متخصصان و فوق تخصصان و مسئولان مربوطه برگزار شد.

کد خبر 2080008

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =