خاطرات هاشمی: اسرائیل تهدید کرده تمامی کرانه باختری را اشغال مجدد می‌کند

دکتر روحانی، درباره هواپیمای بدون خلبان که چند روز پیش، درکردستان ایران به زمین افتاده، توضیحاتی داد. گفت، مطابق مقررات، بایستی ارتش آن را برمی‌داشت، ولی سپاه پیش‌دستی‌کرده و آن را برداشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۲۹ خرداد ۱۳۸۱ نوشت: دیروز سه راکت، در نزدیکی سفارت آمریکا و مقر نیروهای نظامی خارجی در کابل فرود آمد و منفجر شد. این اقدام علیرغم آماده‌باش نیروهای خارجی و داخلی و حضور اعضای لویی‌جرگه پیش‌ آمده که باعث تعجب ناظران است. سه روز پیش هم انفجاری در همان نقطه اتفاق افتاده بود.

[حامد] کرزای [رئیس دولت موقت افغانستان]، کابینه خود را به تابید لویی‌جرگه رساند، ولی نتوانست کابینه را کامل معرفی کند. انفجار موشک‌های دیروز، اعضای لویی جرگه را ترساند و کوتاه آمدند.

با معاونان مرکز تحقیقات استراتژیک [مجمع تشخیص مصلحت نظام]، جلسه داشتیم. بیشتر صحبت‌ها درباره افغانستان، فلسطین و آمریکا بود. کمی هم درباره طرح‌های تحقیقاتی حرف زدیم. دکتر [حسن] روحانی [دبیر شورای‌عالی امنیت ملی]، درباره هواپیمای بدون خلبان [پهپاد] که چند روز پیش، درکردستان ایران به زمین افتاده، توضیحاتی داد. گفت، مطابق مقررات، بایستی ارتش آن را برمی‌داشت، ولی سپاه پیش‌دستی‌کرده و آن را برداشته است. سپاه می‌گوید، دوربین‌های پیشرفته‌ای روی آن نصب است و سوخت زیادی داشته که چند هزار کیلومتر می‌تواند برود. معلوم نیست از کجا آمده؛ احتمالا از آمریکا است و با چتر فرود آمده است. دارند روی آن کار می‌کنند.

آقای حسین مرعشی، نماینده کرمان آمد. گفت، با توافق مجمع روحانیون مبارز برای نایب‌رئیس مجلس نامزد شده است؛ هم به قصد زدن تنه‌ای به مشارکتی‌ها که اذیت می‌کنند و هم برای دادن علامتی به رهبری که با تندروهای مشارکتی اختلاف دارد و نیز آزمایش مجمع روحانیون [مبارز]؛ برای ائتلاف با آن‌ها (در مقابل مشارکتی‌ها) مشورت کرد. برای تاسیس بورس پسته در کرمان (که اجازه آن را گرفته‌اند) ولی مواجه با مخالفت شرکت تعاونی [صادرکنندگان] پسته شده‌اند نیز مشورت‌ کرد.

عصر، جامعه روحانیت مبارز [تهران]، در دفترم جلسه داشت. درباره وضع فعلی که اقتصاد و فرهنگ و سیاست کشور دچار بحران است، بحث شد.

امروز اسرائیل، تحرکات وسیعی علیه فلسطینی‌ها، به تلافی عملیات دیروز قدس داشته و تهدید کرده است که تمامی کرانه باختری را اشغال مجدد می‌کند و سران فلسطینی‌ها را اخراج می‌کند؛ معذلک امروز هم در بیت‌المقدس غربی، انفجار عظیمی در ایستگاه اتوبوس روی داده و جمع زیادی کشته و مجروح داده؛ هفت کشته و ۴۰ مجروح.

۲۵۹

کد خبر 2080235

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =